Hlavní obsah

Je rychlejší Ferrari F50, Lambo Diablo nebo Porsche 911 GT2?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neexistuje mnoho videí, kde byste vedle sebe viděli v ostrém tempu skvělá auta 90. let. Nicméně my vám dnes jedno takové nabídneme. Na okruhu Suzuka se totiž sešli nejlepší japonští závodníci, aby otestovali pořádné supersporty naplno!

Článek

Vypadá to jako šílenost, jezdit se vzácnými supersporty zcela na krev, milimetry od dalších aut. Nicméně takové srovnání na okruhu dělal vždy pořad Best Motoring, japonská výkladní skříň motoristické novinařiny. Banda závodníků tam jednoduše sebere ta nejlepší ata své doby a vyšle je na okruh. Obvykle jezdí na trati Tsukuba, ale nyní se silnějšími vozy zamířili na Suzuku, kterou můžete znát i ze závodů Formule 1. A byl to boj. Ferrari F50 proti svému staršímu bratru F40, Lambo Diablo, Porsche 993 GT2 proti 996 GT3, to vše a mnohem více můžete vidět v pořádném nášlapu na tomto novému videu. Tak se usaďte a užijte si to. A snad vás nebude rušit ani nadšený japonský komentář...

Reklama

Načítám