Hlavní obsah

Dacia Duster - nejprodávanější SUV ČR v druhé generaci!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dacia Duster je upřímné funkční auto, jenže přecijen, ten věk šel na první generaci již znát. A tak přijíždí generace druhá, která má nyní mnohem více komfortní výbavy, ačkoliv základní robustní konstrukce zůstala stejná.

Článek

Tato druhá generace Dacie Duster sice základním tvarem i některými detaily stále připomíná generaci první, avšak vůz působí výrazně moderněji, hodnotněji a dotaženěji. Image značky totiž stoupá strmě vzhůru, ostatně i Duster už má věci jako 360 stupňovou kameru kolem auta či bezklíčový vstup s kartou. Novinka má navíc vylepšenou aerodynamiku, jiná světla a upravený systém pohonu všech kol. Tohle by holt mohla být ta správná trefa do černého, vždyť odcházející model je stále nejprodávanějším SUV v Česku! Byť brzy jej nejspíše přeskočí Kodiaq. Každopádně Jakub s Jakubem tohle auto náležitě zhodnotili, na což se můžete právě nyní podívat.

Reklama

Načítám