Hlavní obsah

Zloděj nad zabezpečením pomocí rádiové technologie nezvítězí

Foto: SHERLOG

Vlastní vyhledávácí tým společnosti SHERLOG v případě krádeže ve spolupráci s Operačním centrem dohledá váš vůz v průměru do 2 hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina z nás najde ve svém okolí někoho, komu bylo odcizeno jeho vozidlo. Zloději využívají stále rafinovanější metody a jejich dopadení bývá složité. Naštěstí však existují technologie, se kterými si neporadí. Klíčový je čas a spolehlivost. Technologie rádiových vln splňuje obojí.

Článek

Při zabezpečení vozidla je nejlepší spolehnout se na profesionály. SHERLOG je ryze česká společnost působící na trhu již 30 let a na silnicích se s ní setkáte nejčastěji. Jako specialista v aktivním zabezpečení vozidel je špičkou na tuzemském trhu a není to žádná náhoda.

SHERLOG Security je jediným systémem u nás určeným pro ochranu a zabezpečení vozidel na bázi rádiové technologie. Unikátní řešení vám dokáže zajistit klidné spaní a zloděj si na něj jen tak nepřijde.

Foto: SHERLOG

Na rádiové technologii si zloději vždy vylámou zuby. Můžou s autem odjet, ale daleko nedojedou

Zabezpečení pomocí rádiové technologie jde jen velmi složitě oklamat. Na rozdíl od běžně užívaných GPS/GSM lokátorů nelze systém pracující na rádiových vlnách tlumit rušičkou. Dle statistik je systém rádiových vln při vyhledávání nejúčinnější a návratnost vozidel činí vynikajících 98 %.

Pouhý pokus o oklamání rádiové technologie vyšle signál do nonstop operačního centra SHERLOG. To úzce spolupracuje s Policií ČR a reaguje okamžitě. Zabezpečení se však nevztahuje pouze na Česko. Podle toho, jaký tarif zvolíte, je oblast lokalizace rozšířena na Slovensko, ale také do celé Evropské unie.

V případě zjištění odcizení vozidla je nejprve kontaktován jeho majitel. Po zjištění, že došlo ke skutečné krádeži nebo majitel není dostupný, následuje vyhledávací akce. Jako první jsou povolány vyhledávající vozy, v případě potřeby může vzlétnout také letadlo. Zásah proti pachatelům se provádí v koordinaci s policií a k vrácení vozidla dochází v průměru do dvou hodin od odcizení.

Foto: SHERLOG

Vlastní nezarušitelnou rádiovou síť tvoří přes 150 pevných vysílacích bodů

Při rozhodování, zda umístit do svého vozu technologii SHERLOG, se nabízí otázka financí. Společnost v nedávné době přišla s modelem měsíčních předplatných, která představují revoluci v dostupnosti zabezpečení vozidla.

Řidiči si mohou vybrat ze tří cenových balíčků. Základní balíček Silver lze pořídit za 750 Kč měsíčně a obsahuje hlavní zabezpečující prvky. Platí však pouze pro Českou republiku. Se středním balíčkem Gold s cenou 1 100 Kč získáte možnost lokalizace také na Slovensku. Nejvyšší Platinum, který pořídíte za 1 500 Kč měsíčně, rozšíří hledání do všech států Evropské unie. Oba vyšší balíčky nabízejí jako bonus pokročilé metody zabezpečení a elektronickou knihu jízd. Všechny tarify jsou bez závazků a vstupních nákladů a je jen na vás, jak se rozhodnete.

Od teď budou mít zloději zkrátka smůlu! Více informací o zabezpečovacím systému pomocí rádiových vln si můžete přečíst na stránkách společnosti SHERLOG.

Foto: SHERLOG

Vyhledávací vozidlo SHERLOG

Načítám