Hlavní obsah

Zánovní vůz na roční operativní leasing od Emil Frey Select

Foto: Emil Frey Select

S vozem od Emil Frey Select odjedete už zítra, počáteční investice je přitom 0!

Pořiďte si kvalitní a prověřený ojetý vůz od Emil Frey Select – hotově, na úvěr či na roční operák!

Článek

Automobilový business se opět staví na nohy. Brzdami jeho rozjezdu však mohou být nedostatečná nabídka vozů v důsledku odstávky továren a omezené finance kupujících. Emil Frey Select má řešení: operativní leasing pro ojeté vozy.

Foto: Emil Frey Select

V prodejně v Hostivaři si vyberete vůz na míru vašemu rozpočtu, nabídka zahrnuje vozy různých značek

Program certifikových ojetých vozů Emil Frey Select opět otevřel brány všech svých čtyř prodejen v Praze. Nemusíte ovšem jimi vůbec procházet, a přesto si můžete pořídit kvalitní ojetý vůz s certifikátem Emil Frey Select. Veškeré záležitosti můžete vyřídit i on-line.

Foto: Emil Frey Select

Prostřednictvím videorozhovoru s prodejcem získáte i z pohodlí vašeho domova dokonalý přehled o opotřebení vozu

Na stránkách emilfreyselect.cz  najdete velký počet kvalitních a prověřených vozů z nejrůznějších kategorií. Každé auto je detailně nafoceno a navíc můžete prostřednictvím aplikací typu Skype, WhatsApp aj. vést videorozhovor s prodejcem, a zjistit tak veškeré detaily o vozu včetně opotřebení. Následnou on-line komunikací doladíte vše ostatní od objednávky, přes pojištění, přihlášení až po fakturaci vozu. Pak už si jen vyzvednete váš nový ojetý vůz.

Foto: Emil Frey Select

Zánovní a nadstandardně vybavené vozy tvoří značnou část sortimentu. Dopřejte si to nejlepší!

Preferujete-li však osobní jednání a chcete-li si vůz vyzkoušet, vyrazte do kterékoli ze čtyř prodejen Emil Frey Select. Ve všech jsou dodržována nejpřísnější hygienická opatření pro ochranu vašeho zdraví.

Foto: Emil Frey Select

Emil Frey Select si cení důvěry svých zákazníků, používá nejpřísnější švýcarské standardy

Nyní navíc nemusíte sáhnout pro patřičnou částku na nákup auta na váš bankovní účet, ojetý vůz od Emil Frey Select můžete mít nově i na operativní leasing. Tato nová služba financování vznikla ve spolupráci s importy značek Peugeot, Citroën, Opel a DS a s leasingovou společností ALD Automotive. Vozy jsou pronajímány soukromým nebo firemním klientům na dobu 12 měsíců, maximální nájezd je 20 000 km. Podmínky pronájmu se neliší od operativního leasingu pro nové vozy, např. zákonné a havarijní pojištění i servis jsou v ceně.

Foto: Emil Frey Select

Každý z vozů můžete podrobit důkladné testovací jízdě

Kromě operativního leasingu nabízí Emil Frey Select i další možnosti financování. Ovšem neprohloupíte, ani pokud se rozhodnete spolehnout se na vlastní finance. Nabídka ojetých vozů programu Emil Frey Select zahrnuje celou řadu kategorií pro větší či menší osobní a firemní rozpočty. Převážnou část sortimentu vozů v programu Emil Frey Select tvoří značky Peugeot, Citroën, Opel a DS. Jedná se o vozy, které prošly detailní technickou přejímkou, a lze u nich tak garantovat nejen technický stav, ale také původ a počet najetých kilometrů. Právě díky preciznímu a transparentnímu přístupu může Emil Frey Select poskytnout na certifikované automobily roční záruku, jež je v mnoha případech prodloužena dokonce na dva roky. A co víc, platí v rámci celé EU stejně jako asistenční služba, jež je k těmto vozům rovněž nabízena.

Proveřený časemVideo: Emil Frey Select

Načítám