Hlavní obsah

Zajímavé reklamy: Když bezpečné Volvo umělo i řádit!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete si Volvo 740? Ty dvě tuny švédské oceli vyhrávající jednu cenu v oblasti bezpečnosti za druhou? Jakou byste na něj čekali reklamu? No, myslím, že podobně adrenalinovou asi ne, tady jako by se Švédi utrhli ze řetězu.

Článek

Volvo řady 740 (případně 760) je snad nejtypičtějším vozem této značky. Taková ta velká hranatá krabice, která se objevuje v evropských i amerických filmech, v kombíku se dá spát a Jeremy Clarkson si jí občas koupí za jednu jedinou libru, aby s ním projel zdí. A pak odjel, protože pár cihle tomuhle autu neublíží. Vzor bezpečnosti bude mít jasnou reklamu plnou spokojených rodin v autě jedoucích někam na výlet, které se nemusejí ničeho bát.

Omyl! Tady jede v poklidu pán na sněhu švédským lesem a nerozhodí jej ani los, co mu přeskočí přes cestu. Když mu ale před čelním oknem proletí tří sedany Volvo, rozhodne se zjistit, co se tady děje. Trojice sedanů 740 mezitím uhání dál zasněženou krajinou bez ohledu na zatáčky, svahy a dokonce skoky či lyžařský slalom. Zejména doporučuji řízený synchronizovaný smyk na zamrzlém jezeře, na tohle se opravdu krásně dívá. Vtipné je, že prakticky vše vydrží i starší typ 240 toho pána, takže si prostě kupte staré Volvo. Kam se na tohle hrabe nějaká XC90!

Načítám