Hlavní obsah

Zaflexuj své klouby! FlexiMed na měsíc zdarma!

Foto: NaturaMed

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První projevy opotřebení kloubů se objevují už kolem třicítky. S podporou zdraví kloubů proto neotálejte, protože čím dřív o vaše klouby začnete pečovat, tím aktivnější váš život v budoucnu bude. Komplexní kloubní výživa FlexiMed na měsíc zdarma vám to usnadní!

Článek

Zdraví kloubů nepodceňujte! Ranní ztuhlost a snížená pohyblivost kloubů vede k lékařům nejen seniory, ale i čtyřicátníky. Důvodem je kloubní opotřebení. Snížená pohyblivost se projevuje nejen omezením sportovních aktivit, ale i každodenních činností. Výrazný pokles kostních buněk nastává po padesátce, u žen v období menopauzy. Komplexní kloubní výživa je způsob, jak udržet klouby ve formě.

Co víte o zdraví kloubů?

Změny v kloubní chrupavce se objevují už před 30. rokem věku. Kloubní chrupavka chrání kloub před nárazy, zabraňuje tření a zajišťuje plynulý pohyb. Díky kloubům funguje celý pohybový aparát a umožňuje každodenní pohyb. Omezená pohyblivost se projeví nejen na zdraví, ale i na celkové kvalitě života. Za opotřebení kloubů však nemůže jen věk, ale také nedostatečné vyživení kloubní chrupavky, fyzicky namáhavá práce, některé sportovní aktivity, nadváha, nevhodná obuv a špatná výživa.

Dejte kloubů to, co potřebují!

Pro zdraví kloubů je důležitý dostatečný příjem bílkovin, mastných kyselin, vitamínů a minerálů, zejména vápníku. Doporučená denní dávka vápníku pro zdravé klouby je cca 800 mg. Pokud tělo nemá dostatek vápníku, půjčuje si ho z kostí. Jste si opravdu jisti, že vaše klouby mají vše, co potřebují? Pokud ne, je čas na kvalitní kloubní výživu. Potřebný je především kolagen, glukosamin, chondroitin a vitamín C. A právě všechny tyto složky obsahuje norský doplněk stravy FlexiMed.

Špičková norská kloubní výživa FlexiMed

FlexiMed kombinuje 8 jedinečných látek s dlouhodobě zdokumentovaným účinkem na zdraví pohybového aparátu. Glukosamin, kolagen typu II, vitamín C, vitamín D, mangan, hořčík, zázvor a kostní moučka z lososa atlantského s obsahem vápníku, který se lépe vstřebává, protože je stejný jako vápník v lidském těle, komplexně podpoří zdraví a specifické potřeby vašich kloubů. FlexiMed má unikátní norskou recepturu, ověřenou léty a zkušenostmi milionů spokojených zákazníků. FlexiMed užívá 92 % zákazníků k podpoře zdraví kolen, 89 % volí FlexiMed pro zdraví zad a 68 % zákazníků uvádí, že FlexiMed užívají pro zdravé kyčle. Čísla hovoří jasně! A co říkáte na FlexiMed vy?

FlexiMed na měsíc ZDARMA!

NaturaMed Pharmaceuticals, s jejíž produkty má zkušenost více než 2 miliony zákazníků, vám nyní umožňuje podpořit zdraví kloubů, a to jen za cenu poštovného 49 Kč. Stačí uvést adresu a FlexiMed je na cestě k vám!

Získejte zdarma FlexiMed, měsíční zásobu zdraví pro vaše klouby!

Načítám