Hlavní obsah

Víkend v Goodwoodu opět vysílá živě, nenechte si ho ujít!

Foto: Archiv Garáž.cz

Slavnostní premiéry, šplhání do kopce Lorda Marche, ale i bolestivé bouračky klasických vozů, které někdo vzal za volant příliš zhurta. Koukáme už od včerejšího dopoledne. Proč se nepřidáte?

Článek

Nesmutněte, že jste propásli páteční přenos, pokud kliknete na video teď, můžete si ho přetočit na začátek a stihnete to nejdůležitější. Stejně tak bude po víkendu k dispozici přenos z celého podniku, takže pokud náhodou hodláte o víkendu třeba... odpočívat, rozhodně vám to nemáme za zlé. My budeme v redakci dodělávat vlastní videa a také časopis Faster, takže nám Goodwood - jako ostatně každoročně - poslouží jako příjemná tematická kulisa. 

A že bude na co koukat. Porsche chystá dynamický debut modelu GT2 RS, u kterého všichni chtějí slyšet, jestli zní naživo stejně dobře jako ve videohře Forza Motorsport 7, kde jsme ho zahlédli před pár týdny během překvapivé premiéry na videoherní show E3. A pak je tu třeba nabušený Jaguar XE SV Project 8 a spousta dalších aut, které jsme zatím viděli jen na obrázku. Včera se jely jenom tréninky, ale dneska se všechno rozjede naplno. Driftovací speciály, hromada Ferrari k 70. výročí, supersporty a sporťáky, to všechno pojede po příjezdovce k vile Lorda Marche a bude se to snažit urvat rekord. Ano, některé vozy jedou výletním tempem, jiné to trochu přepísknou, ostatně letos už máme první oběť - nádherný Ford RS200.

Foto: Archiv Garáž.cz

V sobotu nás čekají gétéčka, rallyové speciály, formule a předváleční veteráni. Neděle pak patří další várce z těchto kategorií, ale doplní ji i cestovní vozy a rostřely mezi různými auty. Zkrátka bude o zábavu postaráno, navíc v parádní obrazové kvalitě s komentářem. Takovéhle přenosy bychom si nechali líbit ze všech akcí, na které se kvůli vytížení nemůžeme dostat. Klobouk dolů, že Goodwood tuhle možnost fanouškům po celém světě nabízí.

Reklama

Načítám