Hlavní obsah

Video: Subaru Faster Day - Nadšení řidiči řádili v Mostě

 

Už jsme psali o tom, že náš web i partnerský časopis Faster magazine na závěr letošního roku uspořádali svůj první den pro čtenáře, diváky a také pro motoristické nadšence na okruhu v Mostě. Jediným cílem byla zábava.

Článek

Ještě jednou musíme poděkovat také značce Subaru, která nás při pořádání tohoto prvního dne pro naše čtenáře a diváky podporovala. Kromě toho na akci přivezla dva své nové stroje v podobě sportovního sedanu WRX STI, kterého si vyzkoušela pětice výherců o svezení se šéfredaktorem Jakubem Rejlkem, a pak také skvělé SUV s přeplňovaným plochým čtyřválcem Forester XT, který se ukazoval staticky a zároveň byl zaváděcím vozem při kurzech jízdy. 

Jenže Subaru nebylo pouze partnerem, japonská automobilka vyrábějící rallyovou legendu byla výrazným způsobem zastoupena i mezi automobily, se kterými na akci dorazili čtenáři. Celkově se v Mostě objevilo na 50 aut. Celá akce se nesla v poklidném duchu a velmi pohodové atmosféře, kterou doprovázelo mrazivé počasí. Ani to však nemohlo zhatit celodenní ježdění, které si všichni užili. Nyní přinášíme i krátký videopohled na celou akci. 

Reklama

Načítám