Hlavní obsah

Vaše auto si zaslouží dokonalou péči, s Tipli nebude drahá

Foto: Pixabay – Skica911

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete, aby vám váš automobil sloužil dlouhou dobu a bylo na něj spolehnutí, je potřeba o něj dobře pečovat. A že ta péče není vždy laciná, to ví každý. Tipli vám pomůže nakupovat levněji.

Článek

Každý automobil potřebuje pravidelně kontrolovat olej, brzdové destičky, filtry či kapalinu brzdovou i chladicí. A to je jen malý výčet péče. Zapomínat nesmíme ani na pneumatiky. A že by váš miláček měl být zaparkován v garáži, o tom asi není potřeba se zmiňovat. Nakupujte přes Tipli a ušetříte. Víme, jak na to.

S Tipli nakoupíte vše a ještě ušetříte. Nakupování je snadné

Tipli je portál, jenž sdružuje velké množství e-shopů a svým registrovaným zákazníkům nabízí nejen velké množství slevových kupónů, ale ještě vrácení části utracených peněz formou cashbacku. Postačí se přes portál přesměrovat do obchodu, kde chcete nakupovat, a už můžete využívat výhody, které Tipli nabízí.

Nákup pneumatik není s cashbackem od Tipli žádná noční můra

Každý automobilista ví, že pro své auto musí mít minimálně dva druhy pneumatik. Jedny pro letní a druhé pro zimní období. Nemusíte se děsit vysoké ceny, neboť nakupujete s Tipli, a cashbacku na Pneumatiky.cz můžete využít také. Vybrat si zde můžete kvalitní gumy celé řady známých značek, díky nimž bude vaše jízda vždy bezpečná.

Foto: Pixabay – Free Photos

Garáže nemusí stát celé jmění, a to díky slevám na materiál

Jestliže se chystáte na stavbu garáže, porozhlédněte se na Tipli a využijte nákup s cashbackem. Přes portál si můžete objednat vše potřebné pro stavbu. Kvalitní materiál stavební i elektroinstalační naleznete v obchodě se stavebninami DEK. Vyberou si zde nejen řemeslníci, ale také kutilové. A protože nakupujete s cashbackem, zároveň i šetříte svoje finance.

Kvalitní doplňky, nábytek i nářadí do garáže se slevou

Každá věc, a to nejen v garáži, má své místo. Pokud chcete mít vše přehledně uloženo, pořiďte si vhodný nábytek. Ten nabízí obchod VidaXL. Kromě toho si zde můžete pořídit i nářadí, osvětlení či jakýkoli doplněk pro garáž, domácnost nebo zahradu. Díky cashbacku se vám zase vrátí část utracených peněz zpět.

Načítám