Hlavní obsah

Triko, na kterém není vidět pot vás nezradí

Foto: CityZen s.r.o.

Světový unikát ve výrobě oděvů přináší ryze česká značka CityZen®, která nabízí trika schopna schovat skvrny od potu, odolávající špíně a snižující tělesný zápach. Chytrá technologie CityZen změnila obyčejné bavlněné tričko na svršek, na který se budete moci spolehnout i v tom nejparnějším létě.

Článek

Jaro už oficiálně začalo a s ním také příjemné oteplování. Ne každý však teplé dny vítá s nadšením. Znamená to totiž také to, že se vracejí nepříjemné kruhy v podpaží. Běžné dny v kanceláři nebo v parku se tak stávají nekomfortními – nevábné koláče a nelibý zápach nedovolí se naplno uvolnit a užít si krásné počasí. Má to jednoduché a navíc velmi elegantní řešení. Triko CityZen, na kterém není vidět pot. Že to funguje, potvrzují ti, kteří už si ho pořídili.

Zázraky se dějí

Čtyři z pěti zákazníků si nejvíc pochvalují právě technologii, která brání potu prosáknout na lícovou stranu trika. „Opravdu se nepozná, že se potím jako …,“ píše jeden. Další, který si s pocením už nevěděl rady, začal věřit na zázraky: „Skvělý materiál, super technologie, a hlavně žádné propocené koláče. Ráno chodím běhat a vaše trika mi vyřešila zásadní problém.“ Jiný oceňuje i odolnost proti zápachu. „Triko nosím třetí den a stále se snažím najít nějaký ten flek. Zatím bez nálezu a kupodivu i bez zápachu, super!“

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen s.r.o.

Příjemné s užitečným

Navíc má tričko ještě úpravu, která brání jeho ušpinění. Z vnitřní strany vlhkost saje, rozvádí do velké plochy, aby rychle uschnulo, a zároveň ji nepropustí ven. Pot tedy není vidět. Vnější strana odolá nečistotám. Triko zůstane čisté i po náhodném polití nebo ušpinění od jídla, což je velmi praktické. Je vyrobené z prémiové 100% bavlny, příjemné na dotek a prodyšné.

Foto: CityZen s.r.o.

Unikátní technologie nepropustí žádnou tekutinu

CityZen® je ryze česká firma. Nabízí trika s kulatým i véčkovým výstřihem (v modré, šedé, vínové, černé, khaki, petrolejové a navy barvě), ale i luxusní polokošile (v černé a různých odstínech šedé a modré). Na své si přijdou i dámy. Dámská trika se pyšní stejnými vlastnostmi. Na výběr je kimono (volnější) nebo běžný střih v černé, petrolejové, malinové, navy a vínové. Horkou novinkou je tričko ve sněhobílé barvě. Pokud nemáte zrovna konfekční velikost, ušijí vám i triko na míru.

Jednoduché střihy lze dobře kombinovat do různých stylů. Trika i pola najdou uplatnění ve volném čase i v práci. Jednoduše je sladíte i s elegantním outfitem.

Zakladatelé značky CityZen®. Zleva Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček

Bratři v triku

Firmu založili před třemi lety a záhy vyhráli prestižní ocenění Startup roku v soutěži začínajících podnikatelů T-Mobile Rozjezdy. Od té doby CityZen® stále roste a úspěšně se rozvíjí.

Načítám