Hlavní obsah

Triko, na kterém není vidět pot! Podívejte se, jak funguje

Foto: CityZen s.r.o.

Triko CityZen, na kterém není vidět pot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představujeme vám světový unikát z České republiky. Trika CityZen, na kterých není vidět pot. Ať jste v jakékoliv situaci, koláče v podpaží nikdo neuvidí a vy se budete cítit skvěle. Na to se můžete spolehnout.

Článek

Náročná práce, vypečené auto, výlet s rodinou… Jsou i tací, co se potí, sotva se zvednou ze židle nebo teplota přesáhne hranici 20 stupňů. K tomu navíc nevábné koláče a nepříjemný zápach. Pocení je sice zdravé, ale umí být i pěkně nepříjemné. Nehledě na situace, kde se to vyloženě nehodí.

Má to jednoduché a navíc velmi elegantní řešení. Triko, na kterém není vidět pot. Že to funguje, potvrzují ti, kteří si už tričko pořídili.

Zázraky se dějí

Čtyři z pěti zákazníků si nejvíc pochvalují právě technologii, která brání potu prosáknout na lícovou stranu trika. „Opravdu se nepozná, že se potím jako …,“ píše jeden. Další, který si s pocením už nevěděl rady, začal věřit na zázraky. „Tričko jsem použil při výšlapu na Říp v 35 °C. Když jsem nahoře sundal batoh, jako jediný jsem měl úplně suchá záda.“ Jiný oceňuje i odolnost proti zápachu. „Triko nosím třetí den a stále se snažím najít nějaký ten flek. Zatím bez nálezu a kupodivu i bez zápachu, super!“

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen s.r.o.

Příjemné s užitečným

Navíc má tričko ještě úpravu, která brání jeho ušpinění. Z vnitřní strany vlhkost saje, rozvádí do velké plochy, aby rychle uschnula, a zároveň ji nepropustí ven. Pot tedy není vidět. Vnější strana odolá nečistotám. Tričko tedy zůstane čisté i po náhodném polití nebo ušpinění od jídla, což je velmi praktické. Je vyrobené z prémiové 100% bavlny, příjemné na dotek a prodyšné.

CityZen je ryze česká firma. Nabízí trika s kulatým i véčkovým výstřihem (v modré, šedé, vínové, černé a navy barvě), ale i luxusní polokošile (v černé a různých odstínech šedé a modré). Na své si přijdou i dámy. Dámská trika se pyšní stejnými vlastnostmi. Vybírat můžete z kimono (volnějšího) nebo běžného střihu a tyrkysové, malinové nebo černé barvy. Pokud nemáte zrovna konfekční velikost, ušijí vám i triko na míru.

Jednoduché střihy lze dobře kombinovat do různých stylů. Trika i pola najdou uplatnění ve volném čase i v práci. Jednoduše je sladíte i s elegantním outfitem.

To, že se CityZen v oblasti chytrých textilií opravdu vyzná, dokazuje i jejich poslední novinka. V reakci na současnou situaci vyvinuli roušku s antibakteriální úpravou na vnitřní straně a odolností vůči kapénkám na straně vnější, kterou nyní nosí i lékaři a sestřičky na dětském oddělení chrudimské nemocnice.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé společnosti CityZen

Bratři v triku

Za světově unikátní technologií stojí trojice z Chrudimi: Pavel Hrstka, Martin Burkoň a odborník na textilie René Němeček. Firmu založili před necelými dvěma lety a záhy vyhráli prestižní ocenění startup roku v soutěži začínajících podnikatelů T-Mobile Rozjezdy. Na začátku roku spustili slovenský e-shop a od května mají obchodní zastoupení i v Anglii. Prodaná trika a polokošile už počítají v tisících.

Načítám