Hlavní obsah

Tipy na podzimní víkend: Motorky, burzy a německá klasika

Foto: Hamburg Tourism

Hamburg Motor Classics

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víkend se konečně blíží a jako obvykle pro vás máme několik pozvánek na zajímavé akce. Protože ale standardně bývá v tomto období už chladno, je akcí a srazů možná méně, než by bylo bývalo muselo. I tak si ale jistě vyberete a nebudete zklamáni.

Článek

1. Hamburg Motor Classics

Jedna z největších evropských výstav youngtimerů a veteránů má své brány otevřené od 19. do 21. října. Koná se na hamburském výstavišti, kde se kromě výstavy odehraje několik veteránských jízd, přehlídka klasických rallye speciálů a několik dražeb. Vstupné stojí pro dospělého na jeden den 17,5 eur na místě a 16 eur při elektronickém nákupu. Pro děti od 12 let a seniory pak 16 eur na místě, 15 eur v rezervaci a na celé tři dny pro dospělého vyjde vstupenka na 30 eur na místě a 28,5 eur v online pokladně.

2. Zavírání silnic ve Žďáru nad Sázavou 2018

Ve Žďáře nad Sázavou se 20. října odehraje motorkářské zavírání silnic. Akce startuje přesně v poledne a ve 12.45 následuje koncert kapely Chaos in Head. Ve 14 hodin se účastníci vydají na jednu z posledních vyjížděk.

3. Burza a Oldtimer výstava na tankodromu v Milovicích 2018

Další ročník tradiční burzy & Oldtimer výstavy vozidel a motocyklů se koná v areálu tankodromu v Milovicích 20. října. Prodat zde můžete vše, co máte v garáži. Na své si přijdou ale také všichni nadšenci do aut, motorek, sběratelství nebo vojenské techniky a příslušenství.

4. Poslední Motovýlet 2018

Motoklub Kostelec nad Černými lesy pořádá a zve všechny příznivce jedné stopy na poslední vyjížďku klubu. Ta odstartuje 20. října ve 13.00 na odstavném parkovišti Českobrodská.

5. Auto-motor Farmářské trhy Tuhaň

V neděli 21. října proběhnou v Tuhaňi u Semil trhy s více než čtyřicetiletou tradicí. Jejich součástí je veteránský sraz, předváděcí jízdy nových modelů, veteránská burza a mnoho dalšího.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ni neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Související témata:
Načítám