Hlavní obsah

Tip na auto akce, které rozhodně nevynechat

Foto: Martin Žižka

Veteráni v Újezdě

Také jste se nemohli dočkat víkendu? Než ale vypnete počítač a necháte starosti všedních dnů za hlavou, pojďte se s námi podívat na několik tipů na víkendové akce. Všechny voní po spáleném benzínu a jsme si jisti, že si z naší nabídky vybere každý z vás. Pravidelná rubrika pokračuje!

Článek

Podle předpovědi meteorologů nás čeká poslední víkend, který bude připomínat léto. Předpověď tvrdí, že už od pondělí skočíme rovnou do chladného podzimu, a tak si myslíme, že je potřeba si nadcházející volné dny pořádně užít. A protože víme, že sobotní vyšívání nebo vaření nebude pro vás to pravé, máme pro vás seznam velmi zajímavých akcí, na kterých nebude nouze o krásná nebo rychlá auta.

1. Cars & Coffee Jeseníky

Tato automobilová sešlost má obzvlášť v zahraničí velké jméno a tradici. U nás jde stále ještě o novinku, která si ale velmi rychle našla početnou skupinu příznivců. Na sraz, který proběhne v sobotu 22.9., přijede rozmanitá skupina aut a organizátor má naplánováno spoustu krásných zatáček, výjezdů, sjezdů. Pro zájemce je připraveno také přespání, kde bude spoustu možností pro relaxaci a zábavu s přípravou na další den. S klidným srdcem vám Cars & Coffee v Jeseníkách můžeme doporučit.

2. V. Pragueoldtimer

V pražských Vysočanech v sobotu proběhne již páté setkání historických vozidel a motocyklů. Akce bude probíhat nedaleko parku Podviní (ulice Rubeška) a její začátek je v 11 hodin dopoledne. Veškeré podrobnosti o srazu najdete na internetu.

3. Škoda meeting Zlín

Již tradiční setkání všech majitelů vozidel Škoda do roku výroby 1994 se koná v sobotu ve Zlíně. Sraz proběhne v Patriot campu na Držkové. Můžete se těšit na orientační závod, soutěž o nejhezčí auto srazu a hlavním bodem programu se stane společná vyjížďka všech účastníků zakončená přímo na Náměstí Míru ve Zlíně, kde budou všechna auta vystavena.

4. 3. Česká Rallye 2018

V Újezdě nad Lesy v sobotu v 11 hodin odstartuje orientační závod historických vozidel. Podle organizátora půjde o pravou veteránskou rallye se vším všudy, na kterou se pravidelně sjíždí několik desítek velmi zajímavých aut. Trasa povede v okolí Voděradských bučin a do cíle závodu by většina aut měla dorazit kolem půl 4 odpoledne.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ni neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Související témata:
Načítám