Hlavní obsah

Škoda Kodiaq zachránila naše loňské Vánoce!

 

Loňské Vánoce nám zachránil nejnovější produkt automobilky Škoda. Měli jsme jen jediný den před vánoční dovolenou, takže místo pořádného testu jsme s ním vyrazili pro stromeček a dárky. A díky jeho kufru jsme jich nakonec měli opravdu hodně.

Článek

Když dostanete žhavou novinku automobilky Škoda 22. prosince, před vámi je živé vysílání a ještě musíte vyřešit nákup stromečku a vánočních dárků, na které nemáte finance, je to docela prekérní situace. Jedinou možností bylo skloubení všech věcí dohromady, a tím možnost reálně vyzkoušet velké SUV v trošku netradičních situacích. Zrodil se z toho náš vánoční speciál, přinášející tak trochu jiný test auta.

Škodu Kodiaq jsme už jednou vyzkoušeli na mezinárodní prezentaci na Mallorce, na pěkných silnicích a za hezkého, relativně teplého počasí. Na dojmy Jakuba Rejlka se můžete podívat na našem videu. Nicméně na Mallorce jsme nemohli získat ucelený pohled na tento nový vůz. Přidali jsme proto ještě detailní živé představení, včetně testu prostornosti sedmimístné verze a do konce týdne vám přineseme ještě jedno video, ve kterém jsme Kodiaqa provětrali při jízdě na sněhu.

Reklama

Načítám