Hlavní obsah

Pracujte pro nás, vybízí Renault

Foto: Shutterstock.com

Pracujte pro nás, vybízí Renault

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnohem snazší orientaci a tím pádem i výběr volného místa začala nově nabízet automobilka Renault pro zájemce o kariéru v rámci České republiky na vlastním portálu Rozjeď to u nás. Jde o velmi přehledný portál volných míst.

Článek

Zájemce na portálu objeví všechna volná místa v dealerské síti Renault. Získá tak perfektní přehled, kde a o jaké pozice se může ucházet. Zároveň zde odpadá složité proklikávání na webové stránky jednotlivých dealerů. Kompletní nabídka volných míst je nyní ke zhlédnutí na jedno kliknutí.

Až doposud měl zájemce o práci v dealerské síti Renault dvě možnosti. Buď na oficiální stránce zaškrtl pozici, o kterou má zájem, lokaci, kde by chtěl pracovat, nahrál svůj životopis a čekal, až se mu někdo ozve, nebo si musel najít webovou stránku dealerů v okolí svého bydliště a na každé z nich hledat, jakou pozici poptávají. Nyní se všechna volná místa, která zadávají dealeři na své stránky, automaticky zobrazí i na portálu Rozjeď to u nás alias rozjedtounas.renault.cz, který je součástí oficiálních stránek renault.cz. Pro uchazeče se tak stává aktuální poptávka jednotlivých dealerství Renaultu přehlednou a čitelnou.

Náš sto patnáct let dlouhý, úspěšný příběh si vždy zakládal na moderních technologiích. Francouzská elegance v harmonii s vysokou úrovní odbornosti. Mezinárodní výzkum a vývoj byl vždy sladěn s potřebou uspokojovat lokální potřeby. Doma se cítíme nejen ve vodách elegance, ale i ve světě průkopnického designu. Vyznáme se také ve sportovních vozech, které trhají asfalt. Zároveň se statečně vydáváme za dobrodružstvím po cestách necestách našimi vozidly určenými do terénu. Inspirace, zkušenost, charisma, vášeň. To je pravý Renault. V případě, že tuto vášeň cítíte také, budeme rádi, když se připojíte do našeho týmu!
Renault: Rozjeď to u nás

Automobilka Renault nabízí v České republice prostřednictvím svých dealerství zaměstnání lidem mnoha profesí. Využití zde najdou jak lidé s obchodním nebo marketingovým vzděláním, tak zruční řemeslníci, kterých je na trhu práce stálý nedostatek. Pro všechny, kdo zahájí kariéru v některém z dealerství Renaultu, nabízí automobilka stejné benefity. Zainteresovanost na realizovaných výkonech, možnost seberealizace v prostředí značkové sítě Renault, moderně vybavené pracoviště a velmi dobré platové ohodnocení.

Foto: Shutterstock.com

Staňte se i vy členy týmu Renault

Jaké profese u Renaultu můžete hledat?

PRODEJCE NOVÝCH VOZŮ prezentuje nabídku vozů, doplňkových produktů, kam patří příslušenství k automobilům, ale také financování nebo pojištění, a představuje tak kompletní sortiment automobilů, příslušenství a služeb. Zároveň vyhledává nové obchodní příležitosti a jedná se zákazníky.

OBCHODNÍ ASISTENT/KA se věnuje administrativní činnosti, připravuje podklady pro obchodní jednání, eviduje zakázky a dává dohromady řadu dalších podkladů.

MECHANIK provádí záruční, pozáruční a generální opravy motorových vozidel, diagnostikuje poruchy, je zodpovědný za dodržování stanovených technologických a procesních postupů. Spolupracuje s přijímacími techniky, využívá dostupná diagnostická zařízení a detekuje i odstraňuje vzniklé závady.

MECHANIK DIAGNOSTIK diagnostikuje, seřizuje a opravuje elektrické a elektronické systémy v automobilu. Provádí jednodušší i složitější opravy elektrického a elektronického příslušenství, testuje elektrické i elektronické agregáty i prvky a montuje dodatečné elektrické a elektronické příslušenství do motorových vozidel.

KAROSÁŘ montuje a demontuje jednotlivé části motorového vozidla včetně karoserie. Opravuje drobná poškození laku karoserie, montuje příslušenství a doplňky karoserie či skříní vozidla.

LAKÝRNÍK připravuje díly na lakování, vyhledává kódy barvy (coloristika), připravuje a míchá barvy podle kódu a výrobce, lepí a maskuje díly a lakuje. Je plně odpovědný za kvalitu odvedené práce.

SERVISNÍ PORADCE jedná se zákazníky a kompletně o ně pečuje. Přijímá a zpracovává zakázky. Je zodpovědný za včasné plnění dodávek i kvalitu zakázek. Spolupracuje a komunikuje s mechaniky a dílenskými mistry.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Garáž.cz.
Související témata:
Načítám