Hlavní obsah

Kempování s obytňákem jako v hotelu: Kupte si rozkládací motorhome po týmu Force India z Formule 1

Foto: eBay Kleinanzeigen

Víte, jak bydlí hvězdy Formule 1? Poznejte to naživo a bydlete stejně v obrovském rozkládacím domě na kolech, který v sezoně 2018 sloužil malé stáji Force India. Je vybaven prostornými místnostmi, ložnicemi, koupelnami i balkonem a německý prodejce za něj chce překvapivě málo peněz, když si dnešní cenu srovnáte s tou nákupní před zhruba pěti lety.

Článek

První letošní teplé dny jsou konečně tady a vaše letní dovolená se jistě blíží. Už víte, kam letos pojedete a kde budete spát? Pokud byste si chtěli vyzkoušet kempování ve stále populárnějších obytných autech, ale zdají se vám málo prostorná, máme pro vás netradiční a zajímavý tip. Nevzdávejte se příjemného komfortu velkých hotelů, když nemusíte. Vyrazte všem lidem ve vámi vytipovaném kempu dech a přivezte si tam váš druhý domov. A to doslova.

Pojďme rovnou k věci. V Německu se na prodejním serveru eBay Kleinanzeigen objevil gigantický motorhome, který se v roce 2018 objevoval na prestižních závodech Formule 1, když jej tým Force India využíval jako své zázemí. A jak můžete vidět, je vybaven velkými místnostmi se spoustou míst k sezení, pohodlnými ložnicemi, koupelnami se sprchami a toaletami a dalším vybavením. Zkrátka vším, abyste v něm mohli bydlet i celoročně.

Foto: eBay Kleinanzeigen

Hezká prosvětlená místnost na večerní party, balkon a tři patra obytného prostoru. Napadá vás jiný obytný vůz nabízející tolik volného místa?

Žijte si jako francouzský jezdec Esteban Ocon a užijte si plnohodnotný komfort ze světa vrcholného motorsportu. Relaxujte na masážním stole, pracujte i na dovolených v konferenční místnosti nebo si uspořádejte malou party v proskleném sále v patře. Večer můžete trávit i na balkonu s vaším oblíbeným drinkem v ruce, ale musíte se připravit na nenávistné pohledy lidí v nejbližším okolí. Tenhle exkluzivní třípatrový dům na kolech není záležitostí pro introverty.

I když však vypadá sebelépe a je luxusně vybavený, není překvapením, že má i spoustu negativ. K bezproblémovému rozložení a složení potřebujete pouze čtyři páry rukou, takže musíte poprosit a následně ubytovat své nejbližší přátele a kamarády, ale současně musíte být vybaveni jeřábem. A aby toho nebylo málo, při transportu zabere pět kamionů, čímž zvyšuje náklady na palivo.

A ač teď zřejmě budete pochybovat a ťukat si na čelo, není ani příliš drahý. Německý prodejce si za speciální motorhome žádá jen přibližně 12 milionů Kč. A to jsou překvapivě malé peníze, protože stáj Force India jej kupovala jako nový za zhruba 200 milionů Kč! A to se vyplatí!

Reklama

Související témata:
Načítám