Hlavní obsah

Pořiďte si nyní výrobky LOMAX a vyhrajte nový automobil Opel

Foto: Adobe Stock

LOMAX - český výrobce garážových vrat, dveří a stínicí techniky spustil soutěž o auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I přes značné ochlazení, které přišlo se začátkem podzimu, není nutné stavební práce na domě odkládat na příští rok. Celá řada úkonů se totiž dá dělat i v zimě, instalace výrobků LOMAX s sebou zároveň může nést i zajímavý bonus – výhru automobilu Opel Crossland X.

Článek

S příchodem podzimu lidé začínají záležitosti okolo stavby odkládat na jaro. Často si přitom nejsou vědomi toho, že řadu úkonů lze provádět celoročně. Patří sem zejména realizace, u kterých se jednotlivé součásti stavby či jejích doplňků mechanicky připevňují nebo montují. V těchto případech není nutné použití chemických stavebních směsí, u kterých se s příchodem mrazů snižuje jejich účinnost.

Foto: Daniel Kupsa

LOMAX je výrobce garážových vrat a hliníkových vchodových dveří

Do skupiny stavebních úprav, které lze řešit kdykoliv během roku, kompletně spadají montáže a realizace spojené s produkty LOMAX. Ať už se tedy jedná o garážová vrata, stínicí techniku či vchodové dveře, jejich instalaci lze naplánovat prakticky na kterékoliv období v roce. Pokud ji uživatelé budou směřovat na zimu, mohou se kromě vylepšení domácnosti dočkat i hodnotných věcných cen. LOMAX totiž aktuálně pořádá soutěž Nakupte chytře, ve které je možné vyhrát i nový automobil Opel Crossland X.

Nakupte chytřeVideo: Mad Men Media

Soutěže se může zúčastnit každý zákazník z Česka a Slovenska. Stačí, aby si v období mezi začátkem září 2020 a koncem února 2021 závazně objednal jakýkoliv výrobek společnosti LOMAX a jeho instalaci směřoval na období od 7. ledna do 15. dubna 2021. V každém ze šesti soutěžních měsíců – počínaje zářím a konče únorem – bude přitom náhodně vybrán vždy jeden šťastlivec. Ten bude zařazen do finálního slosování o šest hodnotných cen v čele s novým automobilem, které se uskuteční začátkem března příštího roku.

Foto: Daniel Kupsa

Venkovní žaluzie patří mezi nejvíce realizované řešení stínění, zajistí soukromí a jsou až 10x účinnější než vnitřní žaluzie

„Velkou výhodu budou mít ti, kteří se do soutěže zapojí dříve. Všichni účastníci totiž zůstanou v soutěži po celé soutěžní období. Pokud si tedy člověk závazně objednal některý z produktů LOMAX už v září, může se o místo ve finálové šestce ucházet každý soutěžní měsíc, tedy až šestkrát,“ upřesňuje marketingový manažer společnosti LOMAX Petr Přichystal. Naopak pokud člověk učiní objednávku až v únoru, šanci na finále bude mít pouze jednou.

Foto: Daniel Kupsa

Hliníkové dveře jsou nejodolnější na trhu, jejich životnost je více než 50 let

Kromě výrazného cenového zvýhodnění znamená montáž v zimě i další výhodu, která se pojí se zkrácenými čekacími lhůtami. „Hlavní sezona je v létě, termíny při objednávání v zimě se tak o několik týdnů zkracují. Velká část uživatelů má stále za to, že na plášti domu není v zimě možné pracovat. Jedná se však o omyl, který rádi vyvrátíme,“ doplnil Petr Přichystal.

Právě výrobky LOMAX lze totiž instalovat i při teplotě patnácti stupňů pod nulou. Při montážích těchto výrobků přivezou technici na místo realizace již hotové jednotlivé části, které následně smontují dohromady. Zpravidla jim stačí vrtačka, šroubovák a sada hmoždinek a šroubů.

Načítám