Hlavní obsah

Kam o víkendu? Vyhrajte klasickou ameriku na srazu nebo se podívejte na sporťáky a závoďáky

Foto: Hollywood US Cars

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už o nastávajícím víkendu budete mít jedinečnou příležitost stát se šťastným majitelem klasické ameriky ze šedesátých let. Zajímá vás, co pro to musíte udělat? Přijeďte se podívat na sraz amerických bouráků Hollywood US Cars v Holýšově, kupte si soutěžní los a vydržte až do slavnostního losování. Věříme, že se štěstí usměje právě na vás!

Článek

Kam o víkendu? Už tradičně vám připomínáme ty nejzajímavější auto-moto akce v následujícím volnu.

5. ročník srazu Hollywood US Cars

Městečko Holýšov na západě Čech o nastávajícím víkendu už tradičně přivítá setkání amerických bouráků Hollywood US Cars. I o letošním již pátém ročníku láká návštěvníky na bohatý program, začínající v pátek 15. a končící v neděli 17. července. Nadšenci do amerik se mohou těšit na autokino, dřevorubce, americký fotbal, vojenskou přehlídku, kapely, pojídání megaburgerů i další soutěže.

I letos bude vyvrcholením srazu losování o parádní ameriku, kterou můžete získat i vy. Soutěží každý zakoupený los, jeden z přítomných návštěvníků auto vyhraje a hlavní cenou je bourák Ford Fairlane s dvoudveřovou karoserií kupé z roku 1968. Zkusíte štěstí a přijedete omrknout americké legendy a zasoutěžit si?

Foto: Hollywood US Cars

Ameriky jsou pro nadšence životním stylem a na srazech nechybí ani opravdové tiráky

Auto Show v Harrachově

Ve stejných dnech se v areálu „mamutího“ skokanského můstku v Harrachově uskuteční setkání sportovních, závodních, historických i upravených automobilů všech značek i stáří. Letošní Auto Show Harrachov se koná ve dnech od 15. do 17. července a spolu se statickou přehlídkou nabídne i přibližně kilometrové měřené sportovní jízdy do vrchu.

Účast na letošním ročníku přislíbil Porsche Classic Club ČR a součástí programu bude také spanilá jízda Harrachovem na počest Miloše Balabána, besedy, promítání fotografií a filmů o motorismu a zábava pro děti.

Přehlídka 300 km/h Show v „Jablku“

Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně pokračuje v unikátní výstavě „300 km/h Show“, představující extrémně rychlé supersporty i motorky. V právě probíhajícím druhém týdnu třítýdenní výstavy si jako návštěvníci můžete prohlédnout exkluzivní Ferrari 488 Pista Spider se zrychlením z 0–100 km/h za 2,85 sekundy, McLaren 650S Spider nebo jedinečné výroční Ferrari California T oslavující 70. výročí automobilky.

Foto: Ferrari

Ferrari 488 Pista Spider je extrémně rychlou vrcholnou otevřenou variantou modelové řady 488

V závěrečném týdnu výstavy od 18. července se na stejném místě ve zlínském obchodním centru objeví závodní motocykly i závodní auta. K vidění budou superrychlé stroje světoznámých značek Ferrari, Lamborghini, Ducati nebo MV Agusta ze soukromé sbírky a řadu exponátů může veřejnost vidět vůbec poprvé.

Rallycross Cup v Sedlčanech

Slyšíme správně, že vás statické výstavy nebaví a raději byste viděli pořádnou akci? V sobotu 16. července se na závodní trati v sedlčanské kotlině jede další závod šampionátu Rallycross Cup. Už tradičně na rallycrossu nebude při adrenalinovém závodění chybět rychlost, řvoucí motory ani prach nebo bláto. Jestli vám koluje vysokooktanový benzin v žilách a chcete vidět opravdové soutěžení, tohle bude akce pro vás.

Všechny potřebné informace pro návštěvníky naleznete na oficiálních stránkách uvedených událostí. Víte o dalších zajímavých auto-moto akcích o nadcházejícím víkendu? Napište o nich ostatním do komentářů. Děkujeme!

Reklama

Související témata:
Načítám