Hlavní obsah

Hlasujte pro Garáž.cz v anketě Křišťálová lupa

Foto: Lukáš Volšický

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naši drazí čtenáři, zaskočilo nás to, ale zaskočilo nás to mile – Garáž.cz je v nominacích ankety Křišťálová lupa! Naleznete ji mezi zájmovými weby a hlasovat pro ni můžete i vy!

Článek

Pracujeme na tom, aby si na Garáži našel svůj obsah každý, v jehož životě hrají auta či motorky nějakou, byť třeba úplně okrajovou roli. Ať už jste motorista, který svůj vůz používá v rámci povinností čistě k přesunu z místa A do místa B, nebo jste absolutně zapálený petrolhead, který dýchá pro auta a kulturu kolem nich, na našich stránkách si najdete své. A k tomu navíc spoustu věcí, o kterých jste možná ani nevěděli, že vás zaujmou.

Foto: Lukáš Kukla

I motorky mají na Garáži své pevné místo – koneckonců jejich popularita v Česku stále roste

Náš obsah ozvláštňujeme originálními kvízy, v nichž testujeme vaše znalosti ze všech koutů automobilového světa, dále motocykly, obytnými vozy nebo třeba původními vizualizacemi od našeho dvorního designéra Rostislava Prokopa.

Foto: Rostislav Prokop pro Garáž.cz

Novou osobní Tatru si dnes již nekoupíte. Oživujeme ji proto alespoň skrz vizualizaci!

Pokud si na Garáži nacházíte „to své“ – a my pevně doufáme, že tomu tak je – můžete nás nyní podpořit právě v pravidelné anketě Křišťálová lupa, která oceňuje ty nejlepší a nejoblíbenější projekty českého internetu. Dotazník, kde jsou vedle Garáže předvoleny i další projekty našeho mateřského Seznamu, můžete najít přímo zde pod tímto odkazem.

Předem mnohokrát děkujeme všem, kteří pro nás hlasují. Vážíme si vaší přízně a doufáme, že nám ji zachováte i nadále.

S díky Redakce Garáž.cz

Reklama

Související témata:
Redakce
Načítám