Hlavní obsah

Jeremy Clarkson na pěvecké dráze, Audi jako pojízdné kino a Erik Cais do WRC: Ty nejpovedenější apríly

Foto: Redakce Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Apríl je den zasvěcený šprýmům a humoru, tak se pojďme podívat, komu v automobilovém světě se podařily ty nejlepší a nejvtipnější kousky.

Článek

Vnímavější čtenáři jistě hravě prohlédli náš žert na téma mobilu za volantem a snad se i od srdce zasmáli. V reálu nás však postování statusů na sociální sítě při nudných dálničních přesunech nečeká, autonomní systémy za nás zatím odpovědnost za řízení nepřevezmou. Takže pokud právě nesedíte za volantem, pojďte se s námi pobavit dalšími povedenými žerty z automobilového světa…

Největší peckou je start pěvecké kariéry Jeremyho Clarksona, moderátora pořadu Grand Tour a dříve Top Gearu. Jeho první hitovka Angels vychází právě dnes a zvládl ji daleko lépe než Robbie Williams – posuďte sami!

Skvělý kousek se povedl také českému zastoupení Audi, které uvedlo v realitu další skok v technice čelních světlometů – ty mají neoslňující dálková světla, která umí nejen malovat na silnici, ale nově vám přehrají i váš oblíbený film.

Hyundai zase myslí na naše čtyřnohé miláčky a připravil pro ně celou sérii autonomních elektrických vozítek, aby si neušlapali svoje chundelaté pacičky. Roztomilé!

Také Mercedes navrhl vylepšení zaměřené na domácí mazlíčky – nová funkce infotainmentu MBUX se jmenuje Bark Assist a dokáže perfektně porozumět i jazyku psů.

Oproti tomu BMW uvádí v rámci příslušenství doplněk zvaný Cleaning Suit, který je skvělý k mytí celého vozu bez poškrábání laku (A ještě spolu můžete zapařit!). Jen musíte najít dobrovolníka (tedy vybrat vhodného člena rodiny), který se do něj oblékne…

Citroën našel cestu, jak řidičům ušetřit čas, a umožní jim vyhnout se zácpám tím, že budou moci jezdit po kolejích se svou oblíbenou značkou.

Velkou pecku si pro fanoušky přichystal český závodník Erik Cais, když ohlásil (dlouho očekávaný) přestup do nejvyšší ligy rallye! Pochopitelně i ve WRC zůstane věrný barvám Škoda Motorsport.

Zatímco Oliver Solberg si ze závodní Fabie RS Rally2 rád a dobrovolně na zbytek sezony přesedne do Felicie Kit Car a bude řádit mezi historiky. Ten kluk prostě ví, co je dobré…

Dál to vezmeme již v rychlé sledu: České Bentley začne pro své modely nabízet speciální úpravu, vedle prodlouženého rozvoru tu bude pro fajnšmekry i varianta s prodlouženou kapotou, kam se vejde šestnáctiválec. Lamborghini zase přišlo pro model Revuelto s novým režimem Stealth, který vám umožní cestovat po silnicích zcela nespatřeni. Suzuki začne vyrábět úžasný speedster inspirovaný konceptem pro hru Gran Turismo, Porsche v prázdných servisech rozjede kurzy tance a Škoda Motorsport pro svou Fabii RS Rally2 představuje nový aeropaket. Přesvědčte se sami, že si nevymýšlíme!

Doufáme, že vás aprílové vtípky pobavily stejně jako nás. Tak si udržte úsměv na tváři i v průběhu celého týdne.

Související témata:
Načítám