Hlavní obsah

Nejšílenější Tatrovka se chystá na Dakar v českém terénu

 

Pomaličku ale jistě se nám neblíží pouze Vánoce, ale také start jedné z nejnáročnější rally na světě - Rally Dakar 2018. A na start se opět postaví Aleš Loprais. Tentokrát znovu ve svém Budweiser Racing Teamu s nově postavenou Tatrovkou.

Článek

Aleš Loprais se vrací na Dakar po několika zkušenostech v jiných týmech s týmem vlastním a s nově postavenou Tatrou Queen 69 ReBorn. Ano, Aleš se opět vrací za volant staré dobré tatrovky, kterou si postavil podle vlastních představ a opět bude chtít útočit na příčky nejvyšší. Podle názvu ReBorn jste asi pochopili, že jde o znovuzrození Královny. Měsíc před vyplutím směrem do Jižní Ameriky došlo na poslední krátký test a svezení několika partnerů.

V odpoledních hodinách pro vás ještě připravujeme exkluzivní rozhovor s Alešem Lopraisem, kde prozradí plány na nadcházející Dakar 2018 a dozvíte se, kdo je pro něj největším konkurentem. Legendární soutěž Dakar se sice už nejede v Africe, ale ani to neznamená, že by byla lehčí, snadnější nebo snad méně zajímavá. Naopak budeme Aleše Lopraise sledovat a přinášet zajímavé informace.

Reklama

Načítám