Hlavní obsah

Milionář utopil svůj bentley za 3 miliony

Foto: Lottovate Limited

Multimilionář svůj bentley doslova utopil

Když se Angličan Robert Johnson rozhodl projet po zaplavené silnici svým zbrusu novým Bentley Continental, netušil, že to bude pro jeho novopečeného miláčka jízda zcela poslední. Johnson do záplavy najel, ale už nevyjel. A auto bylo na odpis.

Článek

Multimilionář Johnson si sice ihned zavolal odtah – ovšem s ohledem na to, že Continental lze zapřáhnout pouze zepředu, nebylo mu to nic platné a auto jednoduše utopil. Osudnou se mu stala volba vozu, kterým se chtěl na své obchodní jednání dopravit. Jak totiž poznamenal jeho kamarád Bernard Robinson: „Robert má i Land Rovera. Kdyby si vzal ráno klíčky od něj, tak těmi pár litry vody hravě projel.“

Ztrátu vzal sportovně

„Nechápu, proč se kolem toho dělá takový humbuk. Je to jen auto, ne?“ reagoval s ledovým klidem na ztrátu svého luxusního vozu samotný Johnson. „Už jsem si stačil koupit nové,“ překvapil novináře svou pohotovostí a z kapsy vytáhl klíče od zbrusu nového mercedesu. Bodrého pětašedesátníka jeho ztráta skutečně příliš mrzet nemusela. Vzhledem k tomu, že se mu v místní loterii podařilo vyhrát 150 milionů korun, má ještě na svém bankovním účtu dostatek finančních prostředků na spoustu dalších „mazlíčků“. Jedno utopené auto pro něj skutečně nic neznamená. Už jen proto, že výhru mu provozovatel loterie vyplácí postupně, a tak mu na konto přitékají peníze rychleji, než natékala voda do jeho bentley.

Nový typ loterie i u nás

Zcela nová forma loterie, kdy výherce dostává vyplacen svůj jackpot v měsíčních splátkách po dobu několika let, už dorazila i k nám. Prvním provozovatelem tohoto typu hry je společnost Lottovate a její produkt nese název Životní výhra. A to zcela po právu. Za jeden sloupec, který stojí sázejícího 60 korun, totiž můžete vyhrát 10 milionů na ruku a následně dostávat 250 000 korun každý měsíc po dobu 30 let. Celkem si tak přijdete na 100 milionů. A loterijní experti se zcela shodují v tom, že se jedná o nejbezpečnější možnou výhru – výherce totiž ochrání před ním samým. Respektive před tím, aby všechny své peníze utratil najednou a skončil bez jediné koruny pod mostem. Což se už v minulosti stalo nesčetněkrát.

Jaký vůz byste si koupili vy?

Nespornou výhodou je i ten fakt, že v případě výhry v tomto typu loterie si můžete nové a nové typy automobilů kupovat neomezeně po celý život. Tedy pokud zrovna netoužíte mít ve své garáži tři veyrony. Pokud máte chuť risknout 60 korun, tak můžete být příštím šťastným výhercem Životní výhry ve výši 100 milionů třeba právě vy. Pak už byste měli až do smrti jedinou starost – kterou krásku byste si koupili zrovna tenhle rok. A tou kráskou samozřejmě myslíme tu na čtyřech kolech. I když nějaká dvounohá by se k tomu jistě také našla. Pokud tedy chcete vyzvat paní Štěstěnu na souboj, stačí kliknout sem.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Načítám