Hlavní obsah

Mercedes-Benz G500 4x4 na druhou se podívá i do USA

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fantastické monstrum nás hrozně moc bavilo, ale na druhé straně Atlantiku měli smůlu, automobilka jim chtěla šílené Géčko upřít. Nebo je spíš tak trochu napínat. Teď je ale čekání u konce.

Článek

Byla to opravdu jen otázka času, stačí se podívat na silnice v nejdražších amerických čtvrtích a uvidíte tolik Géček, že to až popírá zdravý rozum. A kromě G550 (obdoba evropské G500) tu občas zahlédnete i G65 AMG, což je vyložená bláznivina pro lidi, kteří mají až moc peněz a nevědí, co s nimi. Jenže když Mercedes přišel s ještě bláznivějším offroadem 4x4 na druhou, chvilku to vypadalo, že má Amerika smůlu. Všichni se dočkali, jen zprávy o dodávkách za Atlantik se jaksi nedostavovaly. A američtí zákazníci byli samozřejmě trochu frustrovaní. Jako by nevěděli, že trpělivost přináší růže.

Celé to bylo jen o vhodném načasování, protože Mercedes-Benz moc dobře věděl, že v USA mu pšenka pokvete, zvlášť s takhle extrémním modelem, který mohou tamní zákazníci prohánět ve spoustě států skutečně cestou necestou, jak ostatně vyzkoušela i celá řada tuzemských recenzentů. Ale teď je nedorozumění konec, protože automobilka konečně potvrdila, že první dodávky G550 4x4 na druhou se objeví začátkem příštího času. A nervózně čekající fandové už skládají první zálohy, aniž by věděli, kolik vlastně bude tahle ultimátní čtyřkolka na americkém trhu stát.

Znáte to okřídlené rčení ne? Když se musíte ptát, kolik to stojí, stejně si to nemůžete dovolit.

Reklama

Načítám