Hlavní obsah

Kvalitní ojetý vůz za dobré peníze? Víme, kam pro něj zajít

Foto: Emil Frey Select

Nakupte ojeté auto výhodně nebo si ho na rok pronajměte. U Emil Frey Select si 100% vyberete

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý z nás zná řadu lidí, kteří mají špatné zkušenosti s ojetým vozem koupeným v autobazaru. Obavám ze skrytých závad a nečekaných servisních nákladů se můžete vyhnout, víte-li, kde nakupovat. U Emil Frey Select najdete širokou nabídku ojetých vozů, v níž převažují zánovní a bohatě vybavené vozy.

Článek

Nečekejte a klikněte na www.emilfreyselect.cz nebo rovnou navštivte jednu ze čtyř prodejen Emil Frey Select. Právě teď zde totiž probíhá akční nabídka skladových vozů se slevou 20 000 až 99 900 Kč. Vybírat můžete z ojetých vozidel od renomovaných výrobců Citroën, Peugeot, Subaru, Toyota aj. a také ze široké nabídky ojetých vozidel od autorizovaných prodejců různých značek.

Foto: Emil Frey Select

V prodejně v Hostivaři si vyberete vůz na míru vašemu rozpočtu, nyní navíc se slevou až 99 900 Kč

Všechny nabízené vozy mají naprosto transparentní původ, technický stav či najeté kilometry. Vše je zkontrolováno vyškoleným specialistou a za nabízené vozy tak může Emil Frey Select skutečně ručit. U certifikovaných vozů Emil Frey Select je zdarma nabízena záruka minimálně jeden rok, která je platná v celé EU a majiteli je k dispozici i profesionální asistenční služba.

Foto: Emil Frey Select

Objednávejte i z pohodlí domova. Prostřednictvím videorozhovoru s prodejcem získáte dokonalý přehled o opotřebení vozu

Nemůžete či nechcete sáhnout pro patřičnou částku na nákup auta na váš bankovní účet? Nemusíte. Ojetý vůz od Emil Frey Select můžete mít nově i na operativní leasing. Vozy jsou pronajímány soukromým nebo firemním klientům na dobu 12 měsíců, maximální nájezd je 20 000 km. Podmínky pronájmu se neliší od operativního leasingu pro nové vozy, např. zákonné a havarijní pojištění i servis jsou v ceně. Čeká vás tak luxus, který byl dříve vyhrazený jen majitelům nových vozů: bezstarostně jezdit a každý rok přesedlat do nového. Navíc si můžete dopřát vysokou úroveň komfortu a bezpečnosti, Emil Frey Select totiž disponuje rozsáhlým sortimentem nadstandardně vybavených zánovních vozů.

Foto: Emil Frey Select

Emil Frey Select si cení důvěry svých zákazníků, používá nejpřísnější švýcarské standardy

„Registrujeme obrovský nárůst poptávky po zánovních vozech, jsme proto rádi, že jsme na tento růst mohli zareagovat rozšířením našeho portfolia o vozy značky Opel, a to zejména o referentské a předváděcí vozy s bohatou výbavou a malým nájezdem, tedy takové, o které je v současné době na trhu velký zájem,“ říká Zdeněk Fořt, ředitel firmy EF Mobility patřící do skupiny Emil Frey v Česku.

Kromě operativního leasingu nabízí Emil Frey Select i další možnosti financování. Nabídka vozů programu Emil Frey Select zahrnuje celou řadu kategorií pro větší či menší osobní a firemní rozpočty.

Načítám