Hlavní obsah

Vyzkoušejte obytná auta od závodníka

Foto: www.pujcsidumnakolech.cz

Vyzkoušejte obytná auta od závodníka

Nejspíš každý z vás se někdy dostal do situace, kdy i ta sebelépe připravená služba nebyla zcela podle vašich představ a došli jste k závěru, že si to nejlépe uděláte sami. Do podobné situace se dostal i několikanásobný vítěz evropského poháru cestovních vozů a účastník WTCR Petr Fulín.

Článek

Petr Fulín se po závodech pohybuje bezmála 20 let a časem už jej omrzelo odjíždět večer z okruhu na hotel a ráno se vracet zpět do paddocku. Proto začal využívat pronajatá obytná auta. Jenže při jeho pověstném perfekcionismu to pro něho stále nebylo ono. A tak se rozhodl to vzít do vlastních rukou a pojmout to jinak.

Dal tak vzniknout půjčovně obytných aut pujcsidumnakolech.cz, v níž všechny své zkušenosti z půjčování „obytňáků“ proměnil v jedinečný koncept, který lidem nabízí s rozmyslem vytvořené produkty a služby. Půjčovna se zaměřuje na opravdové reálné potřeby lidí využívajících obytná auta a snaží se jim nabídnout auta a služby, které tyto potřeby bezezbytku naplňují.

Foto: www.pujcsidumnakolech.cz

Foto: www.pujcsidumnakolech.cz

Foto: www.pujcsidumnakolech.cz

Foto: www.pujcsidumnakolech.cz

Základem je skladba vozového parku, v němž najdete obytná auta všech velikostí, od velkých obytných speciálů, přes klasické obytné vozy s alkovnou na spaní až po relativně kompaktní obytné vozy, které vznikly vestavbou do lehké „dodávky“. Druhý důležitý pilíř půjčovny je smysluplná a už ve standardu bohatá výbava, kterou pak každý zákazník může individuálně rozšířit o další prvky, které se při cestování obytným autem hodí. Důraz je kladen na to, aby byl pro zákazníka život s obytným autem co nejpohodlnější a vyžadoval od něho minimum vlastní přípravy.

Foto: www.pujcsidumnakolech.cz

Foto: www.pujcsidumnakolech.cz

Každé auto z nabídky pujcsidumnakolech.cz je vybaveno klimatizací, markýzou, kvalitním campingovým nábytkem pro čtyři a podlahou, která zaručí, že budete sedět komfortně jako doma na terase. Ve standardní výbavě najdete rovněž ledničku a dvě velké „bomby“ s propan-butanem. Některé vozy jsou vybaveny solárními panely, které vám dovolí výlety daleko od civilizace, neboť jimi vybavené auto nepotřebuje připojení k elektrické síti. A kdyby vám již tak bohatá standardní výbava obytných vozů půjčovny nestačila nebo jste prostě jen chtěli mít ještě více komfortu a méně starostí, je možné pro dobu zápůjčky za fixní ceny doobjednat další věci z příplatkové výbavy.

Rovněž rezervace vozu a objednání veškerých služeb je velice snadná a rychlá, vše vyřídíte on-line na stránkách půjčovny. Další výhody? Nejste nijak omezeni kilometrovým nájezdem a všechny vozy byly uvedeny do provozu v roce 2021, takže se jedná o prakticky nová, moderní, úsporná a bezpečná auta plnící ty nejvyšší požadavky zákazníků.

Tak na co ještě čekáte? Jděte na www.pujcsidumnakolech.cz a zarezervujte si nadstandardně vybavený obytný vůz s celou řadou praktických a výhodných služeb pro svoji letošní dovolenou už nyní.

Načítám