Hlavní obsah

Rifle Racered: Styl, jaký chceš, a bezpečnost, jakou potřebuješ

Foto: jeans-racered.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jde o jízdu na motocyklu, není důvod, aby se funkčnost, pohodlí, bezpečnost a styl navzájem vylučovaly.

Článek

Různé druhy riflí vybavené chrániči jsou stále oblíbenější součástí výbavy motorkářů a v dnešní době kromě atraktivního stylu dokáží nabídnout i vysokou úroveň bezpečnosti, komfortu a mnoho lidí ocení i nízkou hmotnost a v letních měsících dobrou prodyšnost.

Na rozdíl od klasických motorkářských kalhot mohou mít rifle civilní vzhled, a hodí se tak například pro dojíždění do práce. Na trhu najdete velké množství jeansů na motorku, které se kromě všech možných parametrů liší i tím nejpodstatnějším, a tím je úroveň poskytované ochrany.

Foto: jeans-racered.cz

Rifle mohou mít civilní vzhled

V případě motorkářských riflí se úroveň poskytované ochrany udává pomocí písmen „A“ a platí, že čím více, tím lépe. Stupeň ochrany se udává s ohledem na odolnost vůči roztržení a prodření při určité rychlosti. Produkt s třídou bezpečnosti A by měl v případě nehody vydržet dvě sekundy do rychlosti 45km/hod. Pokud někde uvidíte rifle s označením AA, pak by měly čtyři sekundy obstát až do rychlosti 70km/hod. V současnosti je nejvyšší metou hodnota AAA, která udává, že dané jeansy jsou odolné vůči roztržení a prodření až do rychlosti 120km/hod.

Foto: jeans-racered.cz

Kapsa pro kolenní chránič je přístupná z vnější strany

Mezi motorkáři se těší stále větší oblibě rifle italského výrobce Racered, které mají moderní a městský nádech, jsou zpracovány s dokonalou řemeslnou zručností a to vše 100% MADE IN ITALY. Kromě moderního a elegantního vzhledu patří mezi jejich největší výhody to, že kapsa pro kolenní chránič je přístupná z vnější strany, a tudíž si kvůli manipulaci s chrániči nemusíte kalhoty sundávat ani rozepínat. Toto může být velkou výhodou například při dojíždění do práce, kdy po příjezdu chrániče jednoduše vyndáte a nemusíte nic svlékat.

Racered při navrhování a výrobě myslí i na dívky, které chtějí při jízdě na motocyklu či skútru zdůraznit svou ženskost, a proto dělá takové střihy, které dokonale padnou a zajistí atraktivní siluetu. Všechny rifle Racered jsou vybaveny špičkovými chrániči kolen a boků typu SAS-TEC. Vzhledem k absolutní důvěře ve svou pečlivou výrobu a důkladné testování nabízí Racered na mnoho produktů 5letou záruku na poškozené zipy, roztrženou látku nebo ztrátu knoflíků.

Foto: jeans-racered.cz

Motorkářské rifle s nejvyšší třídou ochrany AAA v pánském i dámském provedení

V letošním roce přichází Racered na trh s několika zajímavými modely motorkářských riflí s nejvyšší třídou ochrany AAA, a to v pánském i dámském provedení. Výhodou těchto modelů je kromě vysoké úrovně bezpečnosti i to, že jsou „jednovrstvé“ a dobře prodyšné, což oceníte zejména během letních měsíců. Jedná se o jeansy Raptor a Stranger, které zakoupíte v internetovém i kamenném obchodě yshop.cz a více se můžete dozvědět třeba na jeans-racered.cz.

Načítám