Hlavní obsah

Revoluční odmrazovač oken již k dispozici? Tento vzorec se používá v letectví

Foto: Ceramikker

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vše nasvědčuje tomu, že tradiční metody odstraňování ledu a námrazy ze skel aut v zimě budou revolucionizovány uvedením inovativního produktu – Ceramikker Zero Ice. Tento odmrazovač využívá recepturu používanou v leteckém průmyslu, odstraňuje led ze skel automobilů během několika sekund. Odmrazovač nové generace je přesně to, co trh s osobními automobily potřeboval. Je tak účinný, jak slibuje výrobce? Letecký průmysl vyžaduje rychle působící, spolehlivá řešení, a právě takovým produktem je Ceramikker Zero Ice.

Článek

Odkud přišel nápad na takový produkt? Nápad na produkt Ceramikker Zero Ice vznikl během zimní cesty jednoho z ředitelů společnosti Ceramikker. Pozoroval, jak letištní personál rychle odmrazuje letadlo, a všiml si, že led z trupu a křídel mizí během několika minut a během následujících 30 minut před startem roztok nezamrzal. To ho inspirovalo k zamyšlení, zda by podobný vzorec mohl být použit v automobilech.

Bohužel, vysoké výrobní náklady původně bránily využití této technologie v automobilovém průmyslu. Teprve po chemické revoluci, která učinila dříve drahý a nedostupný vzorec dostupným pro všechny, se stalo možným komerčně využít tuto formuli. Nyní, díky inovativnímu vzorci na bázi glykolu, Ceramikker Zero Ice rozpouští led během několika sekund, chrání těsnění a stěrače před mrazem a zároveň brání opětovnému usazování ledu.

Opravdu to funguje?

Letecký průmysl je považovaný za nejbezpečnější způsob cestování, takže vyžaduje specifická řešení, která nejsou dostupná v jiných odvětvích. V tomto odvětví se počítá každá sekunda, protože zpoždění jsou nákladná a neplánovaná přesměrování letu mohou vést k vysokým poplatkům. Proto používání stejného vzorce jako v případě Ceramikker Zero Ice zaručuje rychlé odstranění ledu. Efekt tohoto odmrazovače automobilů, viditelný již 15 sekund po aplikaci, můžete vidět na přiloženém videu.

Ceramikker Zero Ice v akci.Video: Ceramikker

Zákazníci, kteří si vybrali Ceramikker Zero Ice, nejčastěji chválí jeho bleskové působení, nezamrzání ihned po použití a nezanechávání bílých povlaků, což se často stává u jiných produktů. O Ceramikker Zero Ice se říká, že výrazně zkracuje čas potřebný k ručnímu odstraňování ledu, což snižuje riziko vzniku škrábanců na sklech.

Požádali jsme profesionálního pilota o vyjádření

Rozhodli jsme se promluvit s odborníkem, zkušeným pilotem z Prahy, který pracuje v jedné z největších leteckých společností na světě, abychom zjistili, zda techniky odmrazování používané v letectví mohou být účinné i na automobilech. Pan Marek, který pilotuje letadla již mnoho let, vyjádřil přesvědčení, že bylo jen otázkou času, kdy se letecká řešení začnou komerčně využívat. „V našem odvětví musí být letadla rychle odmrazena, aby se předešlo zpožděním při startu. Jsem překvapen, že teprve nyní došlo k hromadné výrobě takového produktu. Děkuji tvůrcům, používám jej i na svém autě,“ řekl pan Marek.

Foto: Ceramikker

Inspirací pro Ceramikker Zero Ice byl letecký průmysl.

Ceramikker Zero Ice očima prvních zákazníků

Pan Petr, jeden z prvních uživatelů Ceramikker Zero Ice, se podělil o svůj názor na produkt: „Nesnáším brzké vstávání, každá další minuta spánku je pro mě pokladem. V zimě jsem vždy musel vstávat o čtvrt hodiny dříve, abych odmrazil okna. Dřívější odmrazovače, které jsem používal, po aplikaci zmrzly a zanechávaly bílé stopy na autě, což pro mě bylo nepřijatelné.

Když jsem narazil na odmrazovač Ceramikker na internetu, rychle jsem se rozhodl k nákupu. Přestože jsem byl skeptický vůči leteckým technologiím v neznámém produktu, zariskoval jsem. Cena byla přijatelná, takže jsem si produkt objednal.

První použití odmrazovače mě úplně překvapilo. Sklo pokryté ledem se odmrazí během několika sekund, což je úžasné a potvrzuje všechny sliby výrobce. Co je důležité, nezanechává žádné bílé stopy!

Teď mohu spát déle a zimní rána se zmrzlým autem jsou minulostí. A opravdu, ta samá složka se používá v letectví, sám jsem to zkontroloval na internetu!“

Foto: Ceramikker

Ceramikker Zero Ice

Jak uniknout obtěžujícímu škrábání ledu tuto zimu?

V éře postupující technologie je ruční škrábání již minulostí. Stačí navštívit oficiální stránku výrobce a objednat si.

Je důležité zdůraznit, že Ceramikker Zero Ice není jen o rychlém odmrazování oken a zrcátek. Jde také o ochranu a prodloužení životnosti těsnění a stěračů automobilů. Glykol ve složení chrání tyto součásti před škodlivým účinkem mrazu a zimního počasí. Když můžeme dosáhnout doma toho, co profesionálové dělají na letištích, rozhodnutí se zdá být zřejmé.

Pro zájemce přikládáme odkaz na stránku výrobce – KLIKNĚTE.

Načítám