Hlavní obsah

Král lesku! Češi milují vosk Ceramikker pro omlazení auta

Foto: Ceramikker

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na trhu se objevil produkt, který si získal srdce Čechů. Mluvíme zde o Ceramikkeru, moderním keramickém vosku pro domácí péči o autolaky, jenž doslova omlazuje lak. Je skutečně tak efektivní? Pozitivní hodnocení na Allegro.cz a testy na internetu jednoznačně ukazují na vysokou kvalitu produktu. Jaká byla vize výrobce a cíl vytvořit takový výrobek?

Článek

Za Ceramikkerem stojí nadšenci z oblasti autodetailingu. Jsou to lidé hluboce zapojení do tohoto segmentu a znají potřeby spotřebitelů. Jejich cílem bylo nabídnout produkt snadné aplikace, který obnoví vzhled vozu z dob prodeje, efektivně ochrání jeho lak a bude cenově dostupný pro každého.

Ve svém produktu použili pokročilou křemičito-keramickou formuli. Výsledkem je vosk, který na povrchu laku vytváří zrcadlovou vrstvu chránící karoserii před korozí a silniční solí. Navíc má hydrofobní vlastnosti, které odpudivě působí na vodu a nečistoty, takže vůz zůstává čistý déle.

Skutečně to funguje?

Na internetu a na stránkách výrobce najdeme mnoho pozitivních recenzí týkajících se tohoto produktu. Uznání pro Ceramikker je podpořeno fotografiemi vozidel před a po aplikaci. Efekt použití Ceramikkeru skvěle prezentuje následující video:

CERAMIKKER. Keramický vosk na auto - Prezentace produktu.Video: Ceramikker

Osoby, které si tento vosk vybraly, především chválí úžasný lesk laku a maskování nedokonalostí vzniklých během užívání. Z recenzí vyplývá, že Ceramikker poskytuje efekt srovnatelný s návštěvou u profesionálního detailera a auto vypadá skoro jako nové (více názorů na oficiální aukci výrobce na Allegro.cz)

Jaké je mínění expertů v oblasti profesionálního autodetailingu?

Rozhodli jsme se zeptat experta, který nabízí profesionální služby v oblasti detailingu. Jaký má názor na tento vosk? Náš respondent, pan Lukáš, zkušený detailer z Brna, věří, že tento produkt je výzvou pro jeho profesi. Ti, kteří se denně věnují detailingu, mohou cítit konkurenci od tohoto produktu. „O efektech, jež prezentují zákazníci Ceramikkeru, nelze diskutovat. Je skutečně překvapivé, že těmto osobám se podařilo dosáhnout takového efektu za tak málo peněz. Obrovský respekt pro tvůrce tohoto produktu.“

Mají amatérští nadšenci čistých aut, uživatelé Ceramikkeru, stejný názor jako detaileři?

Podařilo se nám dostat k jednomu z uživatelů Ceramikkeru a dozvědět se o jeho dojmech po použití keramického vosku. Milan nám řekl, že nikdy předtím neměl zkušenosti s tímto typem produktů, a níže přinášíme jeho celou reakci:

„Když jsem si koupil nové auto, netušil jsem, jak správně pečovat o karoserii… Časem se lak stal matným a na karoserii mého volkswagenu se objevovalo stále více mikroškrábanců. Nebyl jsem si jistý, co dělám špatně. Začal jsem hledat informace na internetu a narazil jsem na Ceramikker, kde výrobce ukazoval úžasné výsledky po použití vosku. Všechno mi to připadalo přebarvené, jakoby s nějakými grafickými efekty. Ale když jsem viděl, že cena je méně než 1000 Kč, řekl jsem si, že moc neriskuji.

Tak jsem objednal, prostudoval návod a pustil se do voskování. Efekt, kterého jsem dosáhl, překvapil nejen mě, ale i mou ženu. Myslela si, že jsem musel utratit jmění na obnovení našeho auta. Vosk zakryl mikroškrábance, staly se mnohem méně viditelnými. A co je nejzajímavější, velmi výrazně vynikla hloubka barvy laku. Bez váhání bych doporučil Ceramikker každému, kdo chce rychle a snadno přikrýt svůj vůz další ochrannou vrstvou, která vypadá jako zrcadlo. Dalším plusem je rozhodně i hydrofobní efekt, který umožňuje auto déle udržet v čistotě.

Moje auto vypadalo jako nové, nepamatuji si, že by kdy vypadalo tak dobře. Každý, kdo se i jednou trápil s mikroškrábanci a obecným stavem laku na svém voze, by měl vyzkoušet vosk Ceramikker. Opravdu to stojí za to.“

Foto: Ceramikker

Fotografie Martina, profesionálního detailera automobilů.

Revoluční produkt dostupný pro všechny

Nelze popřít, že Ceramikker má potenciál obrátit automobilový trh vzhůru nohama. Za atraktivní cenu získáváte efekt srovnatelný s tím, jaký byste získali po návštěvě specialisty na detailing. Aby auto zůstalo lesklé, je důležité o něj pečovat a pravidelně kontrolovat stav laku. Aplikace produktu je jednoduchá a jeho cena je dostupná pro každého. Všechny, kteří mají zájem o Ceramikker, vyzýváme k návštěvě oficiální stránky výrobce a přečtení mnoha recenzí potvrzujících jeho efektivitu. Zde je odkaz na stránku - KLIKNĚTE ZDE.

Načítám