Hlavní obsah

Ken Block natoučil novou Gymkhany 10 přímo v Detroitu

Foto: Archiv Garáž.cz

Na internetu se objevila dvojice videí, na kterých je vidět Ken Block se svým šíleným Fordem Mustang, přezdívaným Hoonicorn V2 s výkonem 1400 koní. Vypadá to, že se chystá natáčení dalšího pokračování Gymkhany!

Článek

Detaily ale zatím nikdo neví, protože záběry toho moc neprozrazují. Jedno je jisté. Ken Block se se svým týmem vydal do srdce Detroitu, kde začala automobilová výroba Fordu T a natáčí tam video. Je otázkou, co z toho vlastně vznikne, protože ve hře jsou hned tři varianty. 

Ken Block totiž může natáčet pokračování slavných videí Gymkhana nebo natáčí další promovideo pro automobilku Ford, která chce promovat své sportovní produkty Performance přesně v místě, kde začala výroba její prvního modelu T. A pak je tady třetí varianta - natáčení pro hru Forza Horizon, protože jeho šílený Ford Mustang s výkonem 1 400 koní na sobě veze samolepky této hry. 

Zřejmě brzy se už dozvíme, co se to vlastně připravuje. Ken Block je zase hodně aktivní, protože nedávno natočil takovou odbočku na trati závodu do vrchu Pikes Peak, která ale byla tradičním speciálem. Zároveň koupil dalšího legendárního Forda Escort RS Cosworth a od toho se také něco očekává. Na videích je vidět, že Ken Block jezdí blízko u Cobo Center, ve kterém se odehrává detroitský autosalón. Natáčí starty, odbočky a zrychlování a dokonce nad ním lítá dron. Na druhém videu pak Ken Block driftuje v parku u opuštěné vlakové stanice. Doufejme tedy, že nás Ken Block něčím do Vánoc obdaruje. 

Reklama

Načítám