Hlavní obsah

Jeep Compass - zachovává si ještě správné JEEPovské DNA?

Jeep Compass 2.0 MJT

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Terénní legenda JEEP představila nový Compass, který je jednoznačně pohlednější, než předchozí generace. Má řadu vtipných detailů, které odkazují na bohatou minulost značky. Ale zachovává si tohle středně velké SUV vůbec ještě správné JEEPovské DNA, když je na platformě Fiatu? Pokud ale nabydete pocit, že nižší spodní hrana nárazníku váš akční radius při pohybu v přírodě omezuje, Jeep má v záloze ještě jedno praktické řešení...

Článek

Ačkoliv si Jeep spojíme vždy s pravověrnými offroady, značka už řadu let dělá i klasická SUV, jejichž teritoriem je přece jen spíš silnice. Jedním z nich je model Compass, který přijíždí v druhé generaci. Stejně jako menší Renegade, i Compass stojí na italské platformě Fiatu 500X. Jaké však vlastně je tohle auto, které velikostí bojuje třeba se Škodou Karoq? A zachovává si ještě původní DNA Jeepu, na které odkazuje mnoha vtipnými detaily? To jsme se pokusili zjistit v terénu bývalého milovického vojenského areálu. Testuje Ondra Chamilla.

Reklama

Související témata:
Načítám