Hlavní obsah

Fotogalerie: Výběr z českého srazu japonských sporťáků

Foto: Archiv Garáž.cz

Parta fanoušků a majitelů japonských sportovních aut Teamrule32 uspořádala i letos sraz podobně nadšených lidí. V sobotu se tak na letišti u Tchořovic setkala vcelku početná skupina lidí - okouknout fajn auta, popovídat si se stejně naladěnými jedinci, absolvovat závod ve slalomu či si zajezdit smykem.

Článek

Chlapi (a děvčata) z Teamrule32 už předem avizovali, že se možná jedná o poslední takovouto akci pod jejich záštitou na bývalém vojenském letišti Blatná - Tchořovice. Místním obyvatelům jsou totiž podobné srazy a ježdění trnem v oku kvůli nadměrnému hluku a do budoucna zřejmě budou pořadatelé čelit restrikcím (co nám to jenom připomíná). Bude-li vůbec možné u Tchořovic ještě něco uspořádat. Nicméně možná i z tohoto důvodu se zde sešlo spoustu lidí, ačkoliv panovalo opravdu nepříznivé a nepříjemné počasí.

Foto: Archiv Garáž.cz

Celou dobu se opakovala v pravidelných intervalech trojkombinace "sluníčko/ vítr/ déšť", takže se bohužel ze závodu ve slalomu stala sázka do loterie - komu vyjde počasí a komu ne. Přesto mi nepřišlo, že by si z toho někdo dělal těžkou hlavu. A co všechno bylo k vidění? Mezi účastníky se našla velká řada opravdu zajímavých kousků - Nissany Skyline v podobě R32 GT-R a R33 GTST, různé generace Silvií; Mazdy MX-5, RX-7, RX-8; Toyoty Supry a Celicy GT-Four; Hondy S2000; Lancery; Imprezy... No prostě mrkněte do fotogalerie!

Reklama

Načítám