Hlavní obsah

Další dobrá reklama: Subaru je láska na celý život

Foto: Archiv Garáž.cz

Povedené reklamy na auta máme hodně rádi. Občas má dobrou reklamu i auto, které bych si v reálu stejně nekoupil. To ale není případ Subaru BRZ. Tohle kupé to sice nepotřebuje, ale velmi povedené reklamy se dočkalo.

Článek

Jízda se Subaru BRZ je vážně fajn zážitek. Když vám doopravdy koluje v krvi trocha toho benzínu, přistihnete se u racionálního zdůvodňování, proč vlastně jiné auto nepotřebujete. Tohle kupé není stavěné na masový úspěch a své zákazníky si najde i bez reklamy. Přesto se ale reklamy dočkalo a dokonce velmi povedené.

Vše začíná v minulosti, kdy si synek hraje s autíčkem (podobný přívěšek Subaru 360 bych bral), zatímco jeho táta leští nádherné Legacy RS. Jenže idylku vztahu otce a syna rozetne puberta, sami si pamatujete, jak mlátila s vámi. Čas ale vše zahojí a představení snoubenky je vhodná příležitost, jak rodinné vztahy urovnat. Navíc v tátově garáži je stále to stejné Legacy, jenže kde je on? No jo, geny se holt nezapřou… Víte, říkal jsem si, že dobrá reklama na Toyobaru musí být plná driftů a kouře z gum, ale i tenhle doják má něco do sebe.

Reklama

Načítám