Hlavní obsah

První galerie zajímavých strojů, které řídí čtenáři Garáže

Foto: Od čtenáře

Fiat 500 není na silnici žádným zjevením, ale zase jak často jej uvidíte s obřím plameňákem na střeše? Čtenář Vojta takhle projel celou Mallorcu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou to přesně dva týdny od chvíle, co jsme zde na Garáži zveřejnili naši Letní výzvu. Tedy výzvu, ve které jsme váš žádali o to, abyste nám poslali fotografie svých zajímavých aut/motorek/obytňáků/veteránů – zkrátka čehokoliv netradičního, co vás vozí při vaší letní dovolené po Česku.

Článek

Neměli jsme ponětí, jak moc sdílní k nám i dalším čtenářům Garáže budete, ale musíme říct, že výsledek nám vyrazil dech v tom nejlepším slova smyslu! Sešly se nám hromady e-mailů překypující fotografiemi vašich zajímavých strojů, v nichž (nebo na nichž) trávíte své letní dovolené. Občas jsou to pozoruhodné kousky, občas jsou to pozoruhodné situace, občas pozoruhodné doplňky.

Ze stovek a stovek e-mailů jsme museli pečlivě vybírat, aby se nám vaše fotografie do naší galerie vůbec vešly. Nicméně nakonec jsme vybrali část, kterou vidíte o kousek níže v první z galerií! Další bude následovat co nevidět a počet galerií, které postupně zveřejníme, záleží hlavně na vás, čtenářích. Výzva totiž stále běží a poběží ještě po zbytek léta, kdy můžete posílat svoje fotografie zajímavých povozů na redakční e-mail redakce@garaz.cz (podmínky celé akce najdete zde).

Teď už ale dost řečí – pojďme se podívat, jak jezdí čtenáři Garáže při svých letních dovolených po Česku i mimo něj!

Na další galerii zajímavých vozidel se můžete těšit již tento pátek 14. srpna!

Reklama

Související témata:
Načítám