Hlavní obsah

Fotogalerie: STK závodních aut ve Zlíně-Malenovicích

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý týden jsme na našem facebooku zveřejnili pár záběrů z probíhajícího zkoušení rally aut v Praze na Chodovci, ve stanici technické kontroly. Úplně stejná akce se konala tento víkend na opačné straně republiky, tentokrát v Malenovicích u Zlína. Zamířili jsme s fotoaparátem i tam.

Článek

Na první pohled nebyl ve Zlíně takový frmol jako v Praze a vše pěkně odsýpalo. Během soboty i neděle jsem se u stanice STK párkrát stavil a vždy to bylo jako očekávání dítěte, copak asi nahmátne pod stromečkem. Při prvním nahlédnutí mi největší úsměv na tváří vykouzlila Giulia TI se kterou přijel Ludvík Otto a Octavia WRC Silvéra Mikuláštíka, u druhého nahlédnutí jsem si užíval několik vozů Lada a u třetího nahlédnutí jsem potkal 911 Jirky Petráska a BMW 2002ti Aleše Jirátka.

Foto: Archiv Garáž.cz

Dohromady to bylo pár příjemných chvil, které člověka skvěle naladily a nechaly jej trošku namlsat, na co se může v nadcházející závodní sezóně těšit. Snad si ve fotogalerii také najdete své oblíbence. Berte ji jako výběr toho zajímavějšího co se dalo u zlínské STK potkat.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám