Hlavní obsah

Chcete práci snů? Pošlete životopis do Koenigseggu

Foto: Archiv Garáž.cz

Koenigseggu se evidentně daří, protože chce výrazným způsobem rozšířit počet zaměstnanců. Právě teď vyslali do světa inzerát, ve kterém hledají dalších 40 nových zaměstnančů.

Článek

Rok 2016 byl pro výrobce hypersportovních aut rekordním. A to nejen v prodejích, ale také v oblasti investicí. Christian Von Koenigsegg totiž výrazným způsobem rozšiřuje výrobu a kvůli tomu také hledá nové zaměstnance z celého světa. Takže jestli milujete ty nejdražší a nejrychlejší auta na světě, máte šanci. Christian totiž hledá hodně rozmanité zaměstnance na různé pozice. 

A v Koenigseggu nedělají rozdíly. Hledají muže i ženy a celkově jde o 40 nových zaměstnanců. A jaké pozice se nabízejí? Úplně všechny. Christian Von Koenigsegg hledá lidi do skladu, na finální skládání aut, inženýry, motoráře, čalouníky, lakýrníky, lidi do nákupu i specialisty na práci s počítačovým programem CAD Design. Důležité je to, že se musíte smířit s přestěhováním do Švédska. Výhodou bude znalost švédského jazyka nebo vynikající angličtiny. 

Reklama

Načítám