Hlavní obsah

Škoda Kodiaq 2,0 TDI 4x4 - Nová hvězda škodovky živě

 

Včera jsme pro všechny naše čtenáře a diváky připravili živý vánoční přenos s největší novinkou naší domácí automobilky. V téměř hodinovém živém vysíláním měli všichni možnost detailně se seznámit s novým velkým SUV Kodiaq.

Článek

Zhruba před necelým měsícem jsme měli možnost vyrazit na mezinárodní prezentaci na Mallorcu, kde jsme se poprvé projeli s nejžhavější novinkou škodovky, velkým SUV Kodiaq. Vyzkoušeli jsme tam dvě motorizace, auto si osahali a získali první vlastní názor na nového zástupce automobilky Škoda. Ale nebyla možnost jej vyzkoušet opravdu pořádně.

Scházely nám rozbité české silnice, nerovný povrch a drobný terén, abychom Kodiaqa prověřili pořádně. A to se povedlo až včera, kdy se nám dostal jako jedné z prvních redakcí do rukou. Na test jsme dostali variantu s pohonem všech kol a druhým nejvýkonnějším turbodieselem 2,0 TDI 150 koní, samozřejmě v sedmimístném provedení. A právě s ním jsme vyrazili do lesa, ale také nakupovat. Podívejte se na naše názory a na to, kolik se toho do obřího zavazadlového prostoru vejde.

Reklama

Načítám