Hlavní obsah

Pocity Jakuba Rejlka z nového Kodiaqa (video)

 

Přinášíme první video, ve kterém jsme prozkoumali interiér nové Škody Kodiaq. Zároveň řekneme něco k prvním dojmům z jízdních testů na španělské Mallorce.

Článek

Mallorka je oblíbeným testovacím polygonem škodovky, pokud jde o novinářské prezentace. I během sychravého podzimu je tam pěkně, najdete tu upravený dálniční asfalt, ale i nádherně klikaté pobřežní kresky. Pro nové velké SUV od Škody, které by mělo díky platformě MQB držet hmotnost na uzdě a díky tomu i solidně jezdit v zatáčkách, je to tedy ideální místo na první svezení. Jakub Rejlek se nám z místa přihlásil hned v první den prezentace, kdy měl možnost Kodiaqa nejen prolézt od hlavy až k patě, ale hlavně se s ním svézt. Včera jsme vám přinesli první dojmy britských novinářů, teď jde ovšem o osobní zkušenosti zpoza volantu.

Kromě videa, které Jakub natočil na telefon - omluvte prosím zhoršenou kvalitu zvuku kvůli náporovému větru - si určitě přečtěte i naše živé zpravodajství z prezentace Škody Kodiaq, ve kterém najdete další podrobnosti a také oficiální české ceny největší škodovky. Těšte se na regulérní videotest a další materiály, až se nám Kodiaq dostane do drápů i doma v Česku.

Reklama

Načítám