Hlavní obsah

Seznamte se s Bruderem EXP-8, terénním karavanem do divočiny

Foto: Bruder

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australané představili nový karavan do nepohody – terénní obytný přívěs Bruder EXP-8. S off-roadem s ním dojedete na libovolné místo na světě a uděláte z něj dokonalou kempovací destinaci s luxusním hotelem, aniž byste se museli plánovat, za jak dlouho musíte odjet.

Článek

Hlavní sezona kempování se v letošním roce blíží ke konci, ale vzhledem k neutuchajícímu zájmu zákazníků se neustále představují nová obytná auta i karavany. Zvláště obytné přívěsy jsou na dnešním trhu oblíbené v různých velikostech i provedeních – od malých karavanů pouze na přespání až po robustní přívěsy pro delší táboření ve volné přírodě.

Australská společnost Bruder se zaměřuje na výrobu obytných přívěsů do terénu a uvedla na trh nejnovější model Bruder EXP-8, dosud největší karavan ve své nabídce. Nový Bruder EXP-8 navazuje na starší modely EXP-4 a EXP-6, z nichž přebírá většinu svých funkcí a nabízí je ve větším balení. Výrobce uvádí, že se nejnovější model EXP-8 hodí pro celoroční kempování po celém světě.

Foto: Bruder

Ani s nekompromisním karavanem do terénu nepřijdete o komfort luxusních hotelů

Společnost zatím nezveřejnila detailní specifikace, ale odhalila, že karavan EXP-8 bude dodáván se 1 600wattovým solárním systémem, lithiovou baterií s kapacitou 1 000 Ah a reverzní osmózou, tedy systémem čištění vody. S takovým vybavením je EXP-8 připraven i na libovolně dlouhé dobrodružství mimo civilizaci.

S relativně vysokou světlou výškou, terénním zavěšením, 37palcovými pneumatikami a navijákem je Bruder EXP-8 schopen projet i náročnějším terénem. Ani s nekompromisním karavanem do divočiny však nepřijdete o komfort luxusních hotelů, protože interiér největšího modelu australského výrobce nabízí moderní vybavení a spoustu prostoru k životu.

Více informací o nejnovějším terénním karavanu Bruder EXP-8 se objeví v následujících týdnech, protože společnost říká, že je stále připravovaným produktem. V rámci odhalených detailů zjistíme konečně i veledůležitý ukazatel – cenu.

Reklama

Související témata:
Načítám