Hlavní obsah

Vyzkoušejte revoluční Movisan na klouby nyní na měsíc zdarma

Foto: NaturaMed

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste unaveni z omezené pohyblivosti kloubů? Představujeme Movisan, průlomový doplněk stravy, který slibuje revoluci ve vaší péči o klouby. Vyvinuli jej vědci v Norsku, jeho hlavní složkou je přírodní, tedy nativní kolagen typu II a na českém a slovenském trhu se prodává jako o život.

Článek

Vědci v Norsku vyvinuli s využitím svých nejnovějších vědeckých poznatků a laboratorních technologií Movisan. Jeho klíčovou složkou je kolagen typu II v nativní formě. To zjednodušeně znamená, že tato látka nebyla nijak chemicky, ale ani teplotně modifikována, což zajišťuje její maximální biologickou aktivitu a efektivitu.

Foto: NaturaMed

Kolagen je základním stavebním prvkem našeho těla.

Ale proč je kolagen pro naše klouby tak důležitý?

Kolagen je základním stavebním prvkem našeho těla, tvoří v něm až 30 % všech tělesných bílkovin. Je nezbytný pro naši sílu, flexibilitu a celkovou pohyblivost. Jistě jste na sobě zaznamenali, že s nástupem vyššího věku, bohužel ale již 35. roku, produkce kolagenu v našem těle klesá, což může vést k oslabení kloubů a ztrátě jejich elasticity.

Movisan se odlišuje od ostatních produktů na trhu. Čím? Především svojí vysokou efektivitou. Jiné, většinou levnější produkty, obsahují tzv. hydrolyzovaný kolagen. Abyste však tělu dodali potřebnou dávku, musíte ho denně zkonzumovat v neuvěřitelné míře až 10 000 mg!

Movisan naproti tomu poskytuje potřebné množství kolagenu již v dávce 42,5 mg. To vše je díky použití nativního kolagenu typu II. To znamená, že jeho efektivita je až 250× vyšší a vám stačí denně jen jedna kapsle. Nutné je zmínit i fakt, že tělo tento nativní kolagen využívá mnohem lépe, totiž lépe se do něj vstřebává.

Foto: NaturaMed

Movisan se odlišuje od ostatních produktů na trhu.

Vstřebatelnost kolagenu z Movisanu je dokonce 1,5krát vyšší než u běžných hydrolyzovaných kolagenů. Jistě vás zajímá, jak toho vědci v Norku dosáhli. Stalo se tak díky použití mořského zdroje kolagenu – kostí atlantického lososa. Tato vysoká vstřebatelnost zajišťuje, že vaše tělo získá maximum z jediné kapsle každý den.

Nabídka na vyzkoušení zdarma

Pokud se chcete přesvědčit o účincích Movisanu na vlastní kůži, využijte dobročinné akce společnosti NaturaMed. Ta teď totiž dává novým zákazníkům příležitost vyzkoušet si jedno měsíční balení v hodnotě 599 Kč zdarma.

Klikněte nyní ZDE a získáte ono zmíněné měsíční balení zcela zdarma. Vy hradíte pouze poštovné a balné 49 Kč, aby se produkt dostal až do vaší schránky.

Tato nabídka je samozřejmě omezená, a to do rozdání zásob. Když si o něj ale napíšete ještě dnes, jistě jej získáte a budete moci osobně zažít, jak může Movisan zacvičit s vaší omezenou pohyblivostí.

Nečekejte, až se vám klouby připomenou. Pečujte o ně již dnes s Movisanem a vychutnávejte si svoji pohyblivost a kvalitu života.

Načítám