Hlavní obsah

Elektrokolo – perfektní parťák do města i terénu

Foto: Corratec

Cyklistika i elektrocyklistika se těší čím dál větší oblibě.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rčení „co Čech, to cyklista“ dnes platí víc než kdy dřív. Urazit desítky kilometrů po silnici i v terénu zvládne díky elektrokolům skoro každý. Stačí si vybrat ten správný model a vyrazit. K rozvoji elektrocyklistiky přispívá i Pražská energetika (PRE).

Článek

PRE prodává skvělá elektrokola i příslušenství

V prodejně PRE si přijdete na své, ať jste milovníky jízdy po městě, příjemných výletů v rovinatých terénech, nebo zdolávání horských svahů.

Vybrat si můžete ze široké nabídky typů:

  • Pohodlná městská elektrokola využijete k cestám na nákup i dojíždění do práce. Po městě budete cestovat efektivně, zdravě a ekologicky.
  • S horským elektrokolem vás nezastaví ani náročný terén. A pokud sáhnete po celoodpružené variantě, můžete se těšit na opravdu pohodlné svezení.
  • Hledáte-li univerzálního parťáka do města, na silnici i do lehčího terénu, trekingová (případně krosová) elektrokola jsou perfektní volbou.
  • Moderní silniční elektrokola propojují skvělou ovladatelnost s výkonnými motory, které vám umožní dojet dál a rychleji. S gravel elektrokoly (lidově „štěrkolety“) si užijete jízdu po silnici i nezpevněných cestách.

Skladem na vás čeká 150 nových modelů. Všechna elektrokola z e-shopu si můžete vyzkoušet v prodejně v Centru služeb PRE. Pro zákazníky PRE jsou navíc připraveny zajímavé slevy.

Foto: Haibike

Vybírat můžete z elektrokol pro nejrůznější terény.

Nechcete si elektrokolo hned kupovat? Půjčte si ho

Občasným výletníkům i těm, kdo si elektrokolo chtějí před koupí otestovat, nabízí PRE svoji půjčovnu. Zákazníci PRE mají při zapůjčení 50% slevu.

Elektrokolo si můžete půjčit na jeden den i celý měsíc. Pokud potřebujete kolo na víkend, můžete si ho vyzvednout už v pátek ráno a vrátit až v pondělí dopoledne. Zaplatíte přitom jen za dva dny.

K elektrokolu dostanete zdarma nabíječku, klíč pro vyndání baterie, zámek, přilbu i batoh. Všechna kola jsou navíc na území České republiky pojištěna proti krádeži.

PRE také rozšiřuje síť půjčoven u smluvních partnerů mimo Prahu, například v Krušných horách nebo na Šumavě. Mapu sítě partnerů PRE najdete zde.

Foto: Depositphotos

Na elektrokole zdolají horské vrcholky i méně zdatní cyklisté.

Objevte kouzlo elektrocyklistiky i vy

Zastavte se v prodejně a půjčovně elektrokol v Centru služeb PRE na adrese Jungmannova 747/28, Praha 1, a seznamte se osobně s celou nabídkou. Otevřeno je každý všední den od 9 do 18 hodin. Víc informací získáte na stránkách PRE.

Načítám