Hlavní obsah

Autovíkend: Tipy na zajímavé auto-moto akce

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pár týdnů jsme vynechali, ale nyní se vracíme s tipy na to, kam vyrazit o víkendu na zajímavou automobilovou akci. Počasí nám pořád přeje a tak je potřeba toho pořádně využít. Srazy a veteránské akce jsou stále v plném proudu.

Článek

1. Retromobile day & Lobkowicz Classic Tour

V zatopeném lomu v Bořené Hoře u Sedlčan se tuto sobotu uskuteční už 3. ročník podzimního setkání veteránů Retromobile day s výstavou, soutěží elegance poháru FKHV a s dopolední jízdou dovednosti rekreační oblastí Toulava se startem v 10:00 na náměstí ve Voticích pod názvem LOBKOWICZ CLASSIC TOUR. V průběhu dne na vás čeká ukázka aukce veteránu MGB roadster z roku 1963, výstava historických vozů a soutěž elegance. Více informací na  http://retromobileday.cz/ .

Foto: Archiv Garáž.cz

2. Setkání příznivců značky Moskvič

O tomto víkendu se budou také setkávat příznivci značky Moskvič. Půjde už o devátý ročník, který se uskuteční v ATC Lázně Bohdaneč. Dopoledne půjde o součást Auto-Moto Burzy a odpoledne se příznivci vydají na společnou projížďkou do okolí Pardubic. Více info najdete na:  http://www.moskvich.cz/setkani-pardubice-2016.htm.

Foto: Archiv Garáž.cz

3. Italský sraz Slavkov

Kdo má rád italské automobily, měl by dorazit o tomto víkendu do Slavkova. Příznivci značek Fiat, Alfa Romeo a Lancia zde pořádají klubový sraz. Ten je naplánovan na sobotní den na zámku Slavkov. Do deseti hodin se očekává příjezd všech účatníků a od 10:00 do 13:00 můžete v areálu zámku procházet a kochat se italskou krásou. Vše pak zakončit obědem v zámecké zahradě. Na konci se budou vyhlašovat vítězové srazu a ukončí se spanilou jízdou směrem na Brno. Více info na italský sraz.

Foto: Archiv Garáž.cz

4. Historici v Roudnici

Další možnost, kam jet tento týden obdivovat veterány je na náměstí v Roudnici nad Labem. A vzhledem k tomu, že je kapacita náměstí již naplněna, slibuje to velmi zajímavou podívanou. Akce se bude konat v sobotu 17. září na Karlově náměstí v Roudnici nad Labem u příležitosti tradičního Roudnického vinobraní. Kromě přehlídky veteránů nebude chybět ani spanilá jízda. Více info:  historici v roudnici

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám