Hlavní obsah

Singerovy nové klenoty - Retro 911 pro vyvolené

Foto: Archiv Garáž.cz

Singer představil svá nová auta - Luxemburg Targa a Minnesota Coupé. A my potřebujeme bryndáček, protože tohle je ekvivalent automobilového porna. Obě přitom vlastní jeden šťastlivec z Luxemburgu v Minnesotě!

Článek

Museli byste být ohromný klikař, aby vám v garáži stál skvost od Singera. Ale co když máte v garáži hned dva jako tenhle šťastlivec? Singery dostávají svá jména podle místa, kde jejich majitel bydlí. Jak názvy napovídají, tenhle žije v městečku Luxemburg v Minnesotě.

Luxemburg Targa v oranžové barvě je původem Porsche 964 z roku 1990 a v sobě ukrývá jedno z nejunikátnějších polstrování Tyler Tartan, které Singer nabízí. To kombinuje sedm barev - dva ostíny oranžové, čtyři moderé a jeden krémový. Další části interiéru jsou pak potaženy kůží v modré námořní barvě. Odnímatelný střešní díl je z karbonu. Pohání jej čtyřlitrový šestiválcový boxer o výkonu 390 koní, který je spojen s šestistupňovou manuální převodovkou. 

Kupé v barvě gunmetal má interiér v hnědé barvě Tobacco. Na vyžádání majitele zde tradiční singerův oranžový tachometr byl nahrazen modrým. Jako základ zde posloužilo Porsche 964 z roku 1994. Motor je slabší, má objem 3,8 litru a výkon 350 koní. Opět je zde ale šestistupňová manuální převodovka. Celý vůz je navíc zpevněn ochranným rámem. 

Automobily Singer nepotřebují moc propagace. Své zákazníky si firma najde i bez reklamy. Ale díkybohu, že nám alespoň předvede, co staví. 

Reklama

Načítám