Hlavní obsah

Sraz supersportů Ferrari Calvalcade má drahé oběti

Foto: Archiv Garáž.cz

Jeden z nejexkluzivnějších automobilových srazů se jmenuje Ferrari Calvalcade a probíhá právě nyní. Již má však hned čtyři zářezy, a to na těch nejexkluzivnějších současných Ferrari. Nehodu měly modely LaFerrari, ohořelé zůstalo nejnovější F12 tdf.

Článek

Vyjet si na automobilový sraz je pro fanouška některé ze značek vždy velká událost, nese to s sebou ale nutnost zvýšené opatrnosti. O tom se přesvědčili řidiči vrcholného supersportu LaFerrari. Nejdříve jeden z nich nezvládl řízení a naboural do zapakrovaných vozů typu Lancia Ypsilon. Ještě kurioznější nehoda se stala hned poté, červené LaFerrari s pardubickými poznávacími značkami totiž nedobrzdilo v koloně a nabralo černé LaFerrari před sebou. Z banálního ťukance je škola za několik milionů, protože jen přední nárazník stojí milion korun bez daně.

Pověst výbušného Itala pak potvrdila novinka v podobě přiostředé varianty F12 s přídomkem tour de france. Tento nádherný stroj totiž vzplál na jedné z benzinových pump! Vše se naštěstí podařilo relativně včas uhasit, tak škody snad nebudou tak velké.

Reklama

Načítám