Hlavní obsah

Ženy rozpoutaly automobilovou bitku o parkovací místo

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Často slýcháváme, jak jsou za volantem agresivní muži a ženy jsou spíše klidnější, rozvážné a jezdí bezpečně. Podívejte se ale na tyto dvě Američanky, které rozpoutaly neskutečnou automobilovou bitku o jedno parkovací místo. A je to hustý!

Článek

Z ostra to jede od začátku videa. Jedna žena leží na zemi a druhá do ní buší pěstmi a kope. Když se od sebe odtrhnou, už to vypadá, že nastoupí do auta a odjedou. Ale vůbec ne, pouze se souboj pěstmi změní v automobilový carmagedon. Žena, která ležela na zemi a byla tou poraženou, nasedne do své bílé Toyoty a jako první urazí dveře u konkurenčního BMW X3. 

Tím se nastartuje druhá část automobilové bitky, kdy do sebe obě auta začínají bourat a postupně se likvidovat. Nakonec se ukáže pohled z další kamery, kde do sebe obě ženy narážejí čelně. Nejhůře je na tom Toyota, ze které následně začne utíkat chladící kapalina. Celá bitka končí tím, že žena v bílé Toyotě odjíždí a velkolepě ještě uráží hydrant. 

Reklama

Načítám