Hlavní obsah

Fotogalerie: I na Moravě najdete automobilové skvosty!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není mnoho míst, kde by se dala vidět pestrá sbírka úžasně zachovalých a málo používaných youngtimerů i veteránů. Pokud tedy budete projíždět Rožnovem pod Radhoštěm, určitě tuhle automobilovou galerii nepřehlédněte!

Článek

Tohle je místo, kde srdce automobilového nadšence téměř vylítne z hrudi. Automobilová galerie Classic & Sports Cars v Rožnově pod Radhoštěm nabízí pohled na celou řadu zajímavých youngtimerů, sportovních modelů a veteránů, přičemž pojítko všech těchto aut je výjimečný stav a minimum najetých kilometrů. Když okukuji bílou "žehličku", tedy Mercedes SL500 z počátku 90. let, vidím na tachometru pouze 12.000 ujetých kilometrů. Opodál stojící vínový kousek ale ujel pouze 8000, podobně jako vedle něj stojící BMW M3 CLS.

Foto: Archiv Garáž.cz

Mercedesů je zde nejvíce, a to včetně úchvatného modelu 300 S Coupe z padesátých let, nicméně koukat se můžete na fantastické stroje z celého světa. Co takhle Porsche Speedster, rallyové homologační speciály, japonský supersport či zástup italských dvanáctiválců? Vše navíc můžete pozorovat z přilehlé kavárny. Nejprve ale zkoukněte naši galerii, ať víte, na co se těšit!

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám