Hlavní obsah

Na prodej je speciální sledovací dodávka, má i záchod!

Foto: Archiv Garáž.cz

Chcete se stát tajným špionem či agentem CIA? V osmdesátých letech jste k tomu potřebovali tento speciální sledovací VAN, který má veškeré vybavení včetně periskopu a toalety. A nyní může být váš!

Článek

Tohle je naprosto geniální ukázka tajné policejní práce v USA. Hnědy Ford Econoline E250 z roku 1985 předělaný na špionážní dodávku se nyní prodává v USA za 11.500 dolarů, tedy v přepočtu necelých 250.000 Kč. Důležité však je, že tohle auto má najeto jen 17.000 mil (27000 km) a zůstalo mu uvnitř veškeré vybavení včetně telefonů, televize a dalších věcí. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Máte tak možnost vlastnit dokonalou exkurzi do života tajného agenta 80. let. V tomto voze totiž špión musel žít, takže nechybí nezávislé topení i klimatizace. Abyste mohli sledovat okolí, je zde i periskop, pro případ nouze také toaleta. To vše v zádi jinak úplně obyčejné hnědé dodávky. Pro sledování bylo auto využíváno v šerifství King County ve Washingtonu. Auto je v perfektním stavu a prodávají jej na největším americkém inzertním serveru s auty. 

Reklama

Načítám