Hlavní obsah

Tuningová Škoda 100 má najeto jen 4600 km! A nestojí mnoho

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Německu je nyní na prodej Škoda 100 s málo najetými kilometry, v dobrém stavu a za rozumné peníze. Jenže okamžitě pochopíte proč. Je totiž v až dekadentním tuningu! Pokud tedy milujete rychle a zběsile, vyražte do Drážďan!

Článek

Minimum najetých kilometrů, skvělý stav a rozumná cena. Tato Škoda 100, kterou jsme našli na německých inzertních serverech, se může na první pohled zdát jako skvělá koupě, ostatně v přepočtu stojí asi jen 40.000 Kč, což při dnešních cenách podobných veteránů není zase tak mnoho. A opravdu, auto na sobě na první pohled nemá škrábance, uvnitř je bez vad a na tachometru svítí 4600 km. Ostatně i motor vypadá krásně! Tuhle Škodovku si můžete koupit v Drážďanech.

Foto: Archiv Garáž.cz

Jenže není těžké odhalit, proč je cena taková, jaká je. Tahle stovka prošla brutálním tuningem! Má čtyři oči, pruhy na kapotě, obrovské křídlo s nápisem Škoda a dvoubarevné lakování. Ideální sběratelský kus pro milovníka laciného tuzingu! Netušíme, zda je to dílo domácího kutila či nějaké specializované firmy, ani kdy tuning vzniknul - či je dobový, anebo nově udělaný od tureckého karosáře. Každopádně je to skvost.

Reklama

Načítám