Hlavní obsah

Téměř čtvrt milionu za Škodu 105 L? Má najeto jen 9000 km!

Foto: Archiv Garáž.cz

Ještě nedávno jí všichni opovrhovali, Škoda 105 však nyní nabírá na ceně, a to i za našimi hranicemi. Tento kousek z roku 1988, který můžete naleznout v Německu, je na prodej za cenu nové Fabie!

Článek

Ještě před nějakými deseti lety jste snad nenašli auto, kterým by Češi opovrhovali více. Jenže jak počet hezkých kusů rapidně klesnul a Škoda 105 vymizela ze silnic, najednou se po ní mnohým začalo stýskat. A tomu odpovídá i strmý růst ceny vozu. Opravdu pěkné kusy nejen že překročily stotisícovou hranici, stoupají ještě dále. Třeba jako tato 105 L na obrázku.

Foto: Archiv Garáž.cz

Foto: Archiv Garáž.cz

Není se čemu divit, tento stroj má totiž najeto jen 9000 km! A tomu naprosto odpovídá špičkový stav. Původní pneumatiky, netknutý interiér, vše původní a funkční. A to vše za cenu téměř čtvrt milionu korun! Překvapivé pak je, že se Škoda nenachází nikde v Česku, ale v Německu ve městě Brandis nedaleko Lipska. Pravdou je, že v tomto stavu již Škodu 105 L jen tak nenajdete, jenže je vůbec důvod po ní toužit? To už necháme na vás. Zatím se však pokochejte stavem tohoto kusu, ostatně není snad člověk, který by v minulosti takovouto Škodovkou nejezdil!

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám