Hlavní obsah

Podívejte se, co všechno umí obrazovka v Tesle 3

Foto: Archiv Garáž.cz

Pomaličku, ale jistě se k zákazníkům dostává nejnovější a zároveň i nejmenší verze modelu Tesla 3. Brzy dorazí také do Evropy, tak se pojďme podívat, jak funguje komunikační rozhraní elektromobilu, o který je největší zájem.

Článek

Ano Tesla 3 zaznamenala od svého uvedení obrovský úspěch a Elon Musk nestíhá uspokojovat poptávku. Zákazníci na nový model čekají a rozhodně se mějí na co těšit. Musím přiznat, i jako odpůrce elektrických aut a Tesly zvláště, že se nejmenší model 3 opravdu povedl. Po všech stránkách. Vnější design vypadá skvěle, interiér také a konečně už designéři pochopili, že na výšku postavený tablet v esku a iksku vypadá jako pěst na oko a ještě je neergonomicky umístěn příliš nízko.

A to se u trojky právě mění. Obrazovka je sice o dva palce menší, ale to nevadí. Je to hodně vizuální efekt, protože byla v předchozích modelech na výšku, což vypadalo impozantně. Teď je položená na šířku, ale hlavně je posazena výše, vlastně na vrchol přístrojovky, kde je umístěna na takovém tykadýlku. Vypadá to moc dobře a bude v zóně periferného vidění, zároveň se bude podstatně lépe ovládat. No a teď se podívejte na video, co všechno tahle obrazovka nebo chcete-li komunikační systém umí. Můžete skrze něj ovládat celý, ale úplně celý vůz.

Reklama

Načítám