Hlavní obsah

Během pár minut zlikvidovali gumy za statisíce na Veyronu

Foto: Archiv Garáž.cz

Tak tohle je slušný masakr. V Americe nám ukázali, jak během pěti minut zničit pneumatiky za 800 000 Kč. Přesně tolik stojí čtveřice nových pneumatik na hypersportovní Bugatti Veyron.

Článek

Když na to máš, tak to prostě dáš, chce se nám říci po zkouknutí tohoto videa, na kterém je vidět, jak krásně umí Bugatti Veyron driftovat. Kluci z youtuberského týmu Daily Driven Exotics mají kamaráda, který vlastní Bugatti Veyron. Supersportovního obra se šestnáctiválcem pod kapotou a výkonem přes 1 200 koní. Tohle auto bez problémů překoná rychlost 400 km/h, ale mohlo by se zdát, že v zatáčkách to s ním nebude zábava. Naopak, pokud máte dostatek prostoru, tak i se čtyřkolkou umí Veyron pěkné věci.

Ten na videu to sám ukazuje, navíc šlo u upravenou verzi od společnosti Mansory. Jeho majitel zřejmě potřeboval měnit ojeté gumy a místo toho, aby pokojně dorazil do pneuservisu, vzal kamarády na parkoviště a tam jim ukázal, jak Veyron umí dělat donuts. Pak svůj supersportovní kousek půjčil i kamášovi právě z Daily Driven Exotics a ten si užíval dlouhých driftů. Na konci videa je vidět, jak rozdrásané pneumatiky byly a došlo dokonce k chybovému hlášení, kdy čidla motoru zaznamenaly příliš mnoho kouře v sání.

Reklama

Načítám